perjantai 25. heinäkuuta 2014

Heinäkuu, eikä mikään ole vielä selvää..

Rallilla piti olla alustavasti kuvaukset heti 2v synttäripäivänään... Meidän ell. lähti lomalle ja aika on siirretty nyt vähän reilu viikon päähän. Jännittää ihan hurjasti, mutta toivon ettei ole mitään niin vakavaa että yhteinen taival loppuisi näinkin lyhyeen, vielä parempi jos ei ole niin pahaa ongelmaa että voitaisiin jatkaa hyvin alkanutta montsu uraakin vielä. NOH! ei pidä aajtella pahinta vaan toivoa parasta :)
Ralli on mun pieni mies ♥
Mitäs Ralli on touhunnu nyt saikulla? Se on päässy uimaan ja jolkottelemaan pellolle, ihan kerran pääsi vähän frisbeetäkin koppailemaan. Aika kevyellä liikunnalla Ralli on nyt ollut, se kun ontuu helposti jos on kauheesti täysillä mennyt. Rallin kuukautta vähän kuvin :)














Mitäs muuta? Pennut kasvaa kovaa vauhtia, ne täytti jo keskiviikkona 3 viikkoa!!
Joo, pennut syntyi 2.7.2014, 2 urosta ja 7 narttua.
Narttuja olisi vielä varattavissa ;)

Ruki on ihan loistava äiti ja hoitanut pennut ihan itse alusta asti. Nyt lapset on ruvennu vähän syömään jo kiinteää ruokaa ja kyllä niille maittaa :)

No mitäs muuta vielä? Meidän lauma lisääntyy syyskuussa vielä yhdellä, tuon itselleni pienen tervu pojan ♥
Pojan kutsumanimeksi tulee "Dorka" ja lisää tietoa pojasta tulee kunhan pikkumies kotiutuu :)

Remillä menee kuulemma hienosti siellä Anjalassa, Annella (Kennel Tempranillo). Remillä pitäisi kuukauden kuluttua syntyä lapsia, se on astutettu hienolla tervu uroksella, Kiosan's Ra.
Kauhea ikävä on mun pikkumustaa :(
Anne yritti tuossa ehdotella että Rem jäisi sinne eläkekotiin, se kun on niin ihana ja kiva koira, sopeutunut laumaankin niin hyvin. En mä voi kuitenkaan millään tavalla Remistä luopua, haen sen kotiin lokakuussa kun vauvat ovat 7 viikkoisia :)
Nättejä kuvia Remistä ♥




Rena, sille aloitettiin muutama viikko sitten raakaruokinta taas vatsavaivojen ja verihyytymä oksentelujen takia. Renasta muuttui jo viikon sisään ihan eri koira, ihan kun olisin saanut mun terveen alle vuotiaan Renan takas. Raakaruokintaa ollaan kokeiltu muutama vuosi sitten viimeksi, silloin se sai tuomion että on yliherkkä liialle eläinproteiinille, vaan nyt kun on vaan ruokkinut sitä lihalla niin se myös kestää sen hyvin ja voi selvästi paljon paremmin.
Sekin on päässyt paljon uimaan ja se on elänyt viimeisen viikon ajan todella aktiivisesti, tänään Renalla on vapaapäivä etten polta sitä heti liialla tekemisellä loppuun.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti