sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Lahti RN

Tänään oli Rukilla näytsi päivä! Lahden ryhmänäyttely jossa oli tuomarina Rainer Vuorinen.
Vaikka aamu alkoi tahmeasti ja aivopierun johdosta ajettiin aamulla väärään suuntaan (joo..... Ajettiin Porvoon motaria pitkin Lahden näyttelyyn........), päästyämme näyttelyyn päivä alkoi rullaamaan ihan sujuvasti.
Ensin kehään meni meidän ihanimmista ihanin "meidän laumalainen" "Guru" joka oli ihan karvaton ja jolla on vähän turhan ilonen häntä :D
Guru esiintyi kutenkin hienosti ja oli EH:lla oman luokkansa toinen!!

Niinkuin jo Gurun kuvasta näkee.... Voi juma, voisin heittää itteeni palikalla päähän, en sit voinu säätää paremmin asetuksia...... Hävettää ottaa sika hyvällä kameralla noin huonoja kuvia. Noh, eikös sitä sanota että harjoitus tekee mestarin? ;D
Tässä on lisää kaameita kuvia -click-.

Siinnä hetki palloillessa tulikin jo Rukin vuoro. Ruki erottui hyvin joukosta mustan viittansa ansiosta ;) Neiti näpsäkällä oli tosi hieno ja rauhallinen kehä käyttäytyminen, niinkun yleensäkkin. Siellä se tönötti eikä mun tarvinnu edes suutani avata, hienolla esiintymisellään sai EHn ja oli luokkansa kolmas, hieno Snuippis :-)

Päivä meni mukavasti uudessa ja vanhassa seurassa, ihanaa oli nähdä myös Garp Deabei "Karppi" joka oli tullut pentuluokkaan. Karpin kanssa olin paljon sen ollessa ihan kersa. Karpista olikin kasvanut ihan hieno poika ja luonteellisesti oli ihan samanlainen kun aina ennenkin, kovin höselö :D Karppinen esiintyi ihan tosi hyvin ja olikin sitten ROP-penikka :)

Tähän loppuun vielä Rukin arvostelu:
"Mittasuhteet hyvät. Hyvä pään muoto. Oikein kiinnittyneet korvat. Selässä sään takaa painunut. Hieman pysty olkavarsi. Litteät käpälät. Liikkuu sivusta hyvin, etuosassa löysyyttä ja takana ahtautta."

Mutta ei siinnä vielä kaikki, ilmotin myös Ruki lapsen kahteen TOKO kokeeseen jotka on kuun lopussa, niitä odotellessa :)

Loppuun vielä kuvia:
Vas. ylä © Jenny Yliollitervo


Rukin puolisiko Kiira ja Ruki, plus handlerien näyttelytunnelma :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti