lauantai 20. huhtikuuta 2013

Jälkikausi korkattu

Tänään oli ihana ilma, aamulla herättiin aikasin. Ensin tehtiin pitkä aamulenkki johon Rem pääsi myös osallistumaan :) Oli varmasti piristävää päästä kävelylle.
Lenkin jälkeen lähdin reippaana tallaamaan Rukille jäljen josta en saanut kovin pitkää ja sillävälin kun jälki happani tehtiin esineruutu, kylvin ruutuun 4 esinettä joista alunperin ajattelin että Ruki voisi nostaa 2. Tallasin suht pienen ruudun kun kauheen isoa siihen kohtaan en saanut, esineet oli niin vieraita ohjaajallekkin että kun kylvin niitä ja törmäsin niihin uudestaan niin poimin ne mukaani :D Tajusin sitten kun löysin tutun esineen, hitsi kun olin ollut hölmö. Menin kylvämään ne sitten uudestaan ruutuun.
Laitoin Rukille esineruutu vermeet päälle ja sitten alotettiin. Ensin Ruki kävi ruudun rajat läpi jonka jälkeen etsiminen alkoi, etsittiin sitten kuitenkin 3 esinettä, ne löytyi tosi hienosti ja kaikki vielä vieraita esineitä!! Jes! Ruki teki taas niin hienosti töitä, hymy levis naamaan :) Se toi just ne kaikki esineet mitkä halusinkin, oikeasta takareunasta, pusikosta keskeltä ruutua ja keskeltä etureunasta, se oli super Snuippi <3
Sitten oli jäljen vuoro, janasta tein n. 3m, Ruki teki hienon suoran ja rauhallisen janan josta lähti aluksi takajäljelle, hups, tajusi itse hyvin äkkiä ja kääntyi itse oikeeseen suuntaan. Esineet jäljellä muisti erittäin hyvin, ensimmäisen se olis vaan ottanut suuhun ja jatkanut jälkeä kunnes huomasi ettei perässä tulija liiku, sit se toi mulle kepin ja päästiin jatkaa matkaa :) Kulmat se teki ihan super hienosti, lukuunottamatta yhtä jonka se veti suoraksi. Kulmista en odottanut noin hyvää suoritusta mitä se teki!

Oli siis kaikinpuolin onnistunut reissu, varsinkin vuoden ensimmäiseksi jälkireissuksi :)
Kuva otettu syksyltä 2012
Eilen käytiin myös tottistelemassa, kyllä mulla on ihan varma fiilis tulevasta kokeesta teki taas niin hienosti hommia, Ruki on super hauva. Tehtiin TOKO avo juttuja ja sitten ottettiin metrisellä hyppynoutoa, hienosti meni eikä yrittänyt edes kiertää!!
Renan kanssa jatkettiin takapään käyttöä, otettiin sen kanssa myös toko AVO juttuja.
Mulla on pätevät tervut ja pääsee Renakin kisaamaan tänävuonna.

Nyt Rukille vaan janan pidennystä ja estenoudot & eteenmeno varmoiksi niin sitten varmaan päästäis jälki kokeisiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti