keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Viron reissulla

Nyt on käyty taas virossa, viron voittaja näyttelyn takia :)
Matka meni hyvin, reissussa mukana oli Rena, Ruki, Samba ja Jennin kooikeri pojat Jeroom ja Breco.
Laiva reissu sinne meni hienosti, koirat nukkui koko laiva matkan pöydän alla, koska menimme taas Linda line laivalla.
Perjantai ja lauantai touhuttiin koirien kanssa, käytiin puistossa ja käveltiin pitkin viroa, sen verran kun jaksettiin, minä ja veljeni oltiin vähän kipeenä.

Sunnuntaina olikin näyttelypäivä.
Näyttely päivämme alkoi kookereilla, Breco oli hienosti ERI1, SA, PU2, JUN-SERT ja VSP-JUN -> EEJV-13 ja Jeroom sitten valio luokassa ERI1, SA, PU1, CACIB, ROP -> EEV-13!!
PU kehässä vein Jeromin koska Jenni ei voinut puolittaa itseään kahteen osaan ;)

Sitten siirryttiin belgikehälle jossa oli groenendaelit alkamassa. Avoimen luokan narttuja oli 4 ja Samba hienosti ERI2, SA, PN2 & VA-CACIB, lähellä oli taas titteli, ei se kuitenkaan harmita, hienosti meni :)

 Sitten oli vuorossa tervut, Rena oli ERI4 ja se jolta vähiten odotettiin yhtään mitään (eli ts. Ruki) oli ERI2, SA, PN3 ja sai VA-CACIBin!!!!
Tuomari tykkäsi kovasti Rukista, sanoi että siitä ihan huokuu tekemisen into ja energia, tykkäsi kovasti Rukin heiluvasta hännästä liikkeessä :)

Oli siis kaikinpuolin onnistunut reissu :)
Hermot oli moneen otteeseen kyllä koetuksella suuren tavaramäärän takia, päätettiin että ensi vuonna taitaa olla prempi matkustaa autolla.

Sitten muita kuulumisia, meillä on vielä uros ja narttu pennut vailla kotia, tuntuu pahalta myydä lapset, niihin on kiintynyt jo niin kovasti, ei niitä kuitenkaan voi kaikkia kotiin jättää. Ovat ihania reippaita ja toimeliaita lapsia.

Sitten eilen tuli sovittua että Ruki menee jälki kokeeseen syyskuussa :)
Nyt vaan paljon jana harjoituksia, eteen meno ja hiomaan estenoudot + esineruudun varmentamista.
Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti