perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hengissä ollaan!!

Paljon on tällävälin tapahtunut ja aloitetaan alusta.. Pitkä postaus siis tiedossa, joka sisältää A-pentueen kuulumisia, treenejä ja paljon muuta ;)

Kesäkuun loppupuolella Mind Breakers Astraia lähti omaan kotiinsa kesäkuun loppupuolella. Nykyisin tunnetummin "Kicho", heillä on lähtenyt sujuvasti arki käyntiin :)
Kicho ennen omaan kotiinsa muuttamista pallon kanssa :)
Mind Breakers Atropos jonka nimesin Artsiksi oli tässä hieman pidempään, tehtiinkin kaiken näköistä, käytiin mm. moikkaamassa belgiasta tuotuja samaa ikäluokaa olevia malinois lapsia :)




Siitä ei mennytkään kauaa kun poika lähti sitten omaan kotiinsa, isänsä kanssa saman katon alle, Hyvinkäälle.
Frigi taas muutti vanhalle omistajalleen takaisin kesäkuun lopussa, se karkasi muutamaan otteeseen sen jälkeen kun uusi haltija muutti samalle paikkakunnalle, Frigistä kaikki näköhavainnot oli vanhan omistajansa talon ympäriltä, päätimme sitten yhdessä että Frigi muuttaa takaisin vanhaan kotiinsa.
Frigin ja Artsin elämä on lähtenyt rullaamaan todella hienosti, harmi vaan etteivät ole ihan täysillä voinut aloittaa vielä kunnon arkea, poikia kun on vaivannut kennelyskä.

Kesäkuun lopulla meillä oli myös ensimmäinen pentutapaaminen, paikalle pääsi saapumaan;
Mind Breakers Atropos "Artsi"

 Mind Breakers Arkas "Arkas"


Mind Breakers Ares "Hades"


Ja ainokainen tyttö Mind Breakers Artemis "Bea"

 Yleisesti tapaamisesta vielä :) Kuvat © Jenny Yliollitervo, mukana oli myös Hadeksen kämppis Ketunpolun Hirmuriesa "Riesa".

Täällä tapaamisesta vielä lisää kuvia -click-
Sunnuntaina on uusi tapaaminen :)

08.07 Renalla oli synttärit, iso tyttö on jo 4 vuotias, pidettiin kiva päivä, aamulla vähän poseerattiin ja illalla mentiin uimaan.. Ja taas kuvia :)


Sitten harrastusten pariin :)
Ruki on ajanut tänä vuonna vaan 8 jälkeä, nyt täytyy piiskata itteään vähän ja käydä ahkerasti tekemässä. Esineruutua on tehty vaan 3 kertaa, sitäkin pitäisi tehdä. Muutamat jäljet on mennyt vähän tahmeasti, johtunee varmaan kuivasta maastosta, niistä on kuitenkin suoriuduttu todella hyvin.
Esineruudussa tekee tasasen hyvin hommia.
Janaa saa vieläkin harjoitella....
Eilen ja tänään Rukille on tehty vieraat jäljet vierailla esineillä, se on super hyvä, ajoi kummatkin todella upeasti. Ekassa jäljessä oli todella vaikeita kohtia rakoilevalla kalliolla josta piti hyppiä kolojen yli, siellä Ruki vähän eksyi mutta löysi itsensä hyvin äkkiä takaisin, jäljen pituus oli n. 330m ja tokan jäljen pituus oli 600m. Kummatkin jäljet seisoi vajaa 2h.
Ruki on super nenäeläin ♥
Rem pääsi myös tänään ajamaan jälkeä, se oli varma oma itsensä joka teki taas tpdella tarkkaa ja rauhallista työtä.

Tottista ollaan tehty paljon ja en voinut uskoa silmiäni keskiviikkona eteenmenossa huusin maahan käskyn ja se meni!!!!! Seuraavana päivänä sama juttu ♥♥♥ Nyt se kova työ palkitaan, nyt Rukilla toimii eteen lähettäminen.
Nyt yleisesti tottis kuvia;

1 kommentti: