perjantai 23. elokuuta 2013

Laiskaksi ruvennut..

Onkohan se taas tää syksyn tulo, kylmenevät ilmat, pimeämpää aikasemmin, talvi tulossa... Mä oon taas vaipumassa horrostilaan ja varmaan jokavuotiseen hetkelliseen masennukseen..
Mitään en jaksis tehdä ja sen vuoksi onkin todella huono omatunto, lenkit ja ulkoilut tehdään kyllä mutta treenit on jäänyt kokonaan välistä, paitsi purut.
Mutta niin aktiivinen treenikausi on vaan hukkunut vaikka aikaa maastossakin olisi vielä jonkun aikaan, talvella ei sitten paljoa jäljestelläkkään. Faktahan on kyllä se, ettei jana ole meillä edellenkään valmis. Jos saisi nyt itteään vähän riveleistä kiinni niin treenais nyt sen ALO jäljen kuntoon ja kävis yhdet kisat Rukin kanssa ennen lumen tuloa.
Pennun kanssa arki on lähtenyt ihan hienosti sujumaan. Ärrär lauma on oikein mallikkaasti ottanut pikku ärrärän mukaan juttuihinsa, noh sen verran mitä pentu on kyennyt.
Pentu on ollut vilunen nyt jo 5 päivää niin se on kovasti rajoittanut meidän tekemisiä :(
Kunhan Roda paranee niin pääsee sitten kunnolla menoihin ja meininkeihin mukaan. Muutama kuva menneeltä viikolta.

En voi käsittää myöskään sitä että mulla on ihan oikeasti punainen tervu, se on jotenkin todella ihanaa, sitä on odoteltu pitkään, vaikka samalla olen tapellut omia ajatuksiani vastaan.
Nyt vaan tarvitsee aikaa ja paljon miettimisaikaa, ettei tee mitään haritsematonta, vaikka olen aika 100 varma ettei muutosta tässä elämäntilanteessa ole nyt tapahtumassa, millään muotoa.
Tänääm kersalla tulee ikää 8vk, olisi tarkoitus napsia kuvia tyttösestä vähän myöhemmin tänään, tänään on niin tajuttoman kaunis ilma.
Tässä Roda on 7vk :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti