keskiviikko 6. elokuuta 2014

Intoa ja virtaa täynnä, reenit alkakoon!!!

Hyviä uutisia!!! Ihanaa, oltiin Rallin kanssa eilen selkäkuvissa ja sen selkä oli kun olikin täysin terve!! Eläinlääkärin sanoin, siisti selkä ja pitkät jalat :) Lonkkiakin näkyi ja siistiltä näytti nekin, hyvin tiiviit ja maljoissa on hyvin. Syysykuussa olisikin sitten aika silmä, lonkka, kyynär ja polvi tarkkiin, Rallin lisäksi osallistuu myös Rallin sisko, muutama Remin pentu ja Roda ainakin, selkäkuviin tulee myös Frigi.

Eilen Rallin selkäkuvista, kyllä jännitti ihan kauheasti. Pelotti että mitä sieltä löytyy, odottelu oli todella tuskaista, siinnä kun meni harvinaisen kauan ja ajattelin jo että kestää sen takia kun siellä on jotain niin pahaa mitä eläinlääkäri haluaa tutkia ennenkun pyytää hakemaan Rallin pois huoneesta. Sitten tuli se aika, eläinlääkäri avasi oven ja pyysi huoneeseen.. Ralli hoiperteli mua vastaan häntä heiluen ihan aineissa ja lösähti mun jalkoihin josta eläinlääkäri antoi herätyspiikin.
Sitten oli se jännittävä kohta, mentiin katsomaan kuvia.... Eläinlääkäri totesi näytön äärelle päästessään että selkä on puhdas ja ettei hän löytänyt sieltä mitään. Siisti selkä kaikinpuolin :)
Siitä se riemu alkoi, en tiennyt olisko pitäny itkeä onnesta niin koko loppu päivä olikin vaan yhtä hyvmyä, mun kulta poika on terve ja reenit voi siis alkaa taas!!!
Nyt on vaan varattava hierojalle aika ja osteopaatille ja selvittää mikä saa pojan ontumaan aina sillointällöin.

Meilläkin pennut ovat tänään 5 viikkosia, hyvin reippaita ja aktiivisia ja Ruki saa alotella myös jo vähän työntekoa, tokolla alotetaan ja yritetään taas viimeistään lokakuussa mennä katsomaan miten voittaja luokka sujuu.
Renalla alkaa myös nyt kunnon AVO reenit tokon rotumestiksiä varten :)

Tässä tämä olikin tällä erää..
Menkää katsomaan vauva kuvia :)
-CLICK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti