sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kuulumiset

Edellisestä kirjoituksesta jäi kokonaan pois Rallin uusin tottis video :)


Ja nyt kun on Ralli kerta aiheena niin jatkukoon sillä :) Rallin tottis edistyy, paikkamakuutakin otettu ja se pysyy jo siinnä hyvin vaikka olisi toinen koira toisella kentällä!!
Ollaan treenattu nyt tosi paljon asentojen vaihdoksia, kaikki vaihdot toimii hyvin, ulkona yritin kokeilla lelun kanssa mutta on vielä liian vaikea liike lelu palkalle, täytyy vaan jatkaa vielä jonkun aikaa ruoalla.
Eteenmenon se jo tietää tosi hyvin, nyt voi tehdä siitä jo astetta vaikeamman.
Hyppyä ollaan reenattu ja tekniikkaa on vielä hiottava hieman ennenkun nostaa lisää korkeutta esteeseen..
Seuraavana täysin uutena otetaan nouto ja työstetään sitä, hommaa siis riittää vielä :)

Rukille olisi aika katsoa VOI luokan koetta ja vähän pitkän mamma loman jälkeen vielä muistutella ruutua ja tunnareita mieleen.

Ensiviikolla olisi vihdoin ja viimein aika lähteä katsomaan Remiä ja sen vauvoja ♥
Kamala ikävä mun pientä mustaa.

Pennutkin ovat jo suomen maalla!
Ranskasta tullut Jori du Domaine de la Salvoniére "Dorka" on aivan mahtava pentu, se rakastaa kaikkea/kaikkia ja on ihan älyttömän rohkea! Vaikka kaverin malinois kävi suoraan sen kurkkuun kiinni niin se on palautunut hyvin ja siitä ei huomaa minkäänlaisia traumoja paitsi vähän silloin kun se saa hajun juuri tästä malista, silloin Dorka tulee hakemaan turvaa ja pysyttelee lähettyvillä.
Muuten aivan mainio ja mallikas pentu, varmasti tulee hieno ura pikkumiehelle :)

Tanskasta tullut pentu Lakeside Fellow Aviva "Viva" onkin sitten vähän eri luokkaa, ei ole niin reipas ja sosiaalinen. Enemmänkin käsittelyyn tottumaton ja sosiaaliset taidot ovat aika olemattomat. Muuten on kyllä ihan rohkea ja mukava, nyt vaan paljon käsittelyä niin hyvä tulee :) Uskoisin että Vivallakin on oikein mallikas ura edessään.

Rukin tyttöjäkin on kaksi vielä kotosalla, tosin huomenna Mind Breakers Bedtime Story "Bambi" lähtee omien ihmistensä luokse.

Mind Breakers Bad To The Bone, saaliviettinen, taistelutahtoinen, ahne ja reipas pentu etsii vielä sitä ihan omaa aktiivista kotiaan :)

Kuvia pentujen riehumisista
-CLICK-
-CLICK-
-CLICK-
-CLICK-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti