torstai 13. elokuuta 2015

Siihen päättyi paljon hyvää, paljon kaunista..

Mä olen niin loppu, henkisesti ja fyysisesti.
Tultiin maanantaina kotiin näyttelyreissulta Liettuasta, Druskininkai 3pv KV näyttely jossa oli mahdollisuus valioitua jos joka päivä voitti luokkansa. Noh, meille ei käynyt näin :D
Se ei haitannut yhtään vaikka tietysti toivoin että valion olisi saanut tuoda kotiin. Lähdettiin keskiviikkona ajamaan Tallinnasta Druskininkaihin, Liettuaan. Yötä vasten ajeltiin, ajomatka oli 12h, me pysähdyttiin n. klo.3.00 aamuyöllä nukkumaan Liettuan rajan ylitettyä huoltoasemalle puoleksitoista tunniksi, siitä oli kivempi jatkaa ajamista.
Liettuassa oli ihanan lämmin, saatiin nauttia sunnuntaita lukuunottamatta melkein 40 asteesta, koiria kävi sääliksi mutta ite otin kaiken ilon irti.
Tuloksia Remiltä;
PE, tuomarina Venäläinen Oleg Yanchev - Rem oli ERIllä luokkansa toinen.
LA, tuomarina Irlantilainen Sean Delmar - Rem sai EHn ja oli luokkansa toinen
SU, tuomarina Liettualainen Julija Aidietienė, Rem sai vihdoin ja viimein luokkavoiton, voitti CACIB kilpailussa ja oli vielä ROP. Ryhmäkehässä tuomarina meillä oli Columbialainen Juan Alberto Grillo, ja hän laittoi Remin voittamaan ryhmän! BIS-tuomarina meillä oli Sean Delmar, tulos nyt olikin ihan selvä, hän kun antoi EHn edellispäivänä. Tuolksena nyt sitten kuitenkin oli ERI1, SERT, CACIB, ROP & RYP1!
Kotiin paluu ei sujunutkaan niin hyvin, ensin nukuttiin pommiin ja sitten lähdettiin ajamaan kauhealla kiireellä satamaan, laivaan ehdittiin ajoissa, mutta laiva nyt muuten vain oli myöhässä vähän reilu puolen tunnin verran, kotiin päästiin kuitenkin väsyneinä mutta turvallisesti.

Sitten koitti kamala arki, meidän laumasta on poistunut yksi jäsen, meidän tuorein jäsen. Tuntuu niin epätodelliselta vieläkin. Mun pieni kulta tyttö, Lakeside Fellow Ardent Aviva "Viva" nukkuu nyt ikiunta. Onhan Viva oireillut siitä asti kun se tänne muutti, en vaan ikinä olisi uskonut että tämä päättyy näin, enkä osannut olettaa että tilanne on näin paha.
Vivallahan on ollut ongelmia pissaamisen kanssa, se on joutunut istumaan josta n.5 sek jälkeen se on saanut nostettua persusta muutaman millin ylöspäin että pääsi pissalle. Me käytiin sitten lihashuollossa ja osteopaatilla, mitään vikaa ei löytynyt. Vivan piti juuri mennä kuvauksiin tällä viikolla, piti katsoa mikä siellä mättää, vaan juuri ennen reissua oli ihan kamala ilta, Vivalta petti takajalat, se kaatui takapäälleen ja kiljui kivusta todella pitkään.. Ei se ole enään pienen, iloisen ja vilkkaan tytön elämää. Ihan viimesinä päivinä särkylääkkeidenkin kanssa oli vaikea tehdä tarpeitaan, kakkaamisestakin oli tullut ongelmallista. Todella raskas päätös oli tehty, päästää tyttö kivuistaan.
En unohda Vivaa koskaan, se pieni ja pippurinen tyttö, rakastan sua aina ♥
4.7.2014 - 10.8.2015

Tuntuu ihan äärettömän pahalta ja tällähetkellä tuntuu siltä etten haluaisi uutta tulokasta laumaani, mutta on lennot varattu ja pentuakin maksettu niin kai se on tulossa sitten, täytyy vain katsoa jääkö laps kotiin vai meneekö sijoitukseen.
Elämä näyttää.

2 kommenttia: