lauantai 12. marraskuuta 2016

I turn my back and go for all the better things in order

Vuosi lähestyy loppuaan, se tarkoittaa suuria muutoksia ja uutta alkua.
Työsuhde päättyy nykyisessä työpaikassa viimeinen päivä joulukuuta, aikomusta ei ole jatkaa siellä ja sitten mikään ei enään pidättele täällä pk-seudulla, sitten lähden, se että minne selviää varmasti joulukuun aikana. Odottelen kovasti lähtöä ja alkaa aika käydä pitkäksi, tuntuu kun viikot vaan matelisi.

Arki on lähtenyt rullaamaan nyt todennäköisesti pysyvällä laumakokoonpanolla kun Puolasta lensi yksi tervu tytteli, malinoisvanhemmista syntynyt. Rukin kaikki pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa, Muppekin muutti sitten Seinäjoelle ja nykysin hänet tunnetaankin nimellä "Bestla" :)
Puolalainen, tutummin "Norppa" on kotiutunut hyvin tänne meille, Norppa on reipas ja kookas narttupentu, mutta tosiaan tarkoitus oli alunperin että hän lähtisi sijoituskotiin, pienien ongelmien ilmettyä päätin että kyllä se kotiin taitaa jäädä, nyt vain lykkään Muikun pentuetta vähän pidemmälle. Se miksi tämä on todennäköisesti pysyvä laumakokoonpano on se koska en ole kuitenkaan ihan täysin päättänyt jääkö Norppa tähän hengailemaan vai etsiikö jossain vaiheessa itselleen tavoitteellisesta harrastamisesta kiinnostunetta sijoituskotia.
Nyt en tosin mieti näitä asoita, mennään fiilis pohjalla ja keskitytään paranemiseen.

Meillä on ollut huonoa tuuria, mun koirat sai kennelyskän vaikka sairastivat sen viimevuonnakin... tai no vaan käyttikset yskii, Ruki ja Rem meinaa varmaan tehdä samallatavalla kun viimevuonna eikä meinaa sairastaa tänäkään vuonna, mikä on tietysti ihan mukava asia :)

Nyt porskutetaan eteenpäin ja katsotaan mitä elämä tuo tullessaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti