tiistai 11. joulukuuta 2012

The truth about Tempranillo F-litter....

Nyt pitkän harkinnan jälkeen ja suuren ärsyyntymisen jälkeen päätin että kirjoitan Tempranillo F-pentueesta koko tarinan miten se sai alkunsa ja oman näkökulmani asiasta.
Koska olen myös kuullut että tämä tulisi julkiseksi tiedoksi muutenkin niin päätin kirjoittaa jo tästä.

Bestia, entinen sijoitusnarttu, nykyään mutkien kautta ihan ikioma koirani, perheenjäseneni, oikea jalkani, maailman mukavin ja ihmisrakkain Rem ♥
Sitten oli tämä komea belgi herra Lucky Luke Polaris, ystävällinen, miellyttävä ja rauhallinen sekä hyvin kiltti herra jolla on hyvin luustoa ja tukkaa.

Tämä oli monesti käynyt mielessäni tämä yhdistelmä, rakastuin Remin äidin ja Luckyn pentueessa oleviin Ossiin ja Peppiin (T. E-pentue oli silloin vähän vajaa 5kkta) jonka jälkeen tämä yhdistelmä oli vielä enemmän mielessäni. Tämän jälkeen halusin vielä enempi tämän yhdistelmän tulevan toteen vaikka lähes samanlainen olikin jo olemassa.
Luovuin kuitenkin ajatuksesta ja jatkoin normaalisti elämää.

Eräs talvinen päivä kun olin hoitamassa 5 koiraa ja omat vielä oli mukana, talossa oli yhteensä 4 juoksuista narttua, kaksi leikattua ja Lucky. Koirien omistaja oli tekemässä jotain super pitkää työpäivää ja mun oli käytävä kaupassa. Luckyn jätin makuuhuoneeseen ja laitoin oven kiinni, välissä oleva käytävä jäi vielä tyhjäksi ja käytävän päädyssä oli portti ja vielä yksi ovi.
Kun saavuin kaupasta takaisin ja koirat olivat olleet 15min yksin, näin vain kaksi mustaa koiraa pimeällä käytävällä. En tiennyt ketä siinnä oli mutta aika äkkiä hoksasin että ne koirat olivat nalkissa. Sitten huomasin että Rem perhana oli siellä sitten. Lucky oli avannut oven ja Rem oli ilmeisesti tullut portin yli Luckya vastaan koska koirat olivat tyhjällä käytävällä. Siinnä sitten pentue sai alkunsa. Vaikka olinkin toivonut yhdistelmää niin kyllä mua harmitti kun hoksasin kuinka tässä oli juuri käynyt, tarkoituksena ei kuitenkaan ollut että se pentue tulisi omatoimisesti. Kun olin kertonut tilanteen asianomisille niin se ei ollutkaan niin huono asia, sen jälkeen astutettiin Rem uudestaan jottei se varmastikkaan jäisi tyhjäksi, nyt tämä pentue oli toivottu eikä itseänikään harmittanut enään niin suuresti.
Tämä pentue oli siis alunperin vahinko, mutta koskaan se ei ole ollut "ei toivottu", ainakaan omalta osalta.

Sitten kun huomasin Remin olevan kantavana niin siitä se riemu ratkesi, odottelin kovasti pentuetta syntyväksi, tarkoituksna oli myös jättää pentu kotiin joten jännitin kovasti myös sitä että syntyykö sieltä narttuja ollenkaan.
 Kovasti minua suostuteltiin rekisteröimään pennut kennelnimen alle vaikka omalle nimelle ne oli tarkoituksena kuitenkin rekisteröidä, vaikka tässätapauksessa ne olisivat olleet kennelnimettömiä. Muistan kaikki lauseet jotka mulle puhelimessa sanottiin ja päädyin sitten rekisteröimään ne kennelnimen alle, josta olen varmaan saanut eniten harmia elämääni :(
Noh, kuitenkin, en ajattele menneitä pahalla, jatkan eteenpäin hyvin mielin ja tyytyväinen olen jokaikiseen Remin pentuun jotka ovat mahtavilla ja rakastavilla omistajilla, jotka asuu hyvissä kodeissa pääosin perheenjäseninä, kiitos siitä kaikille ihanille omistajille ♥

Kun pennut syntyi, tuli telkkarista samalla minuuttipeliä ohjelma. Remin synnytys oli helppo ja nopea, se oli ohi jo 2h 15minuutissa. Sieltä syntyi seitsemän ihanaa mustaa karvapalloa ♥ Kaikki oli erittäin rakkaita ja Rem oli niin mahtava äiti koira ♥

Hoidettiin Remin kanssa yhdessä pentuja hyvin, vietiin päivittäin ulos (kun pennut olivat sen ikäisiä) ja syötettiin hyvällä ruoalla ;) Käytiin ajeluilla ja eläinkaupoissa jotta pennut näkisivät hieman maailmaa. Pentutarkastus käytiin hyvissä ajoin ja vaikkei kaikki mennyt nappiin senkään asian kanssa, saatiin onneksi asiat kuntoon ja asia eteenpäin.

Näistä rakkauslapsista on kasvanut komeita, ystävällisiä ja kaksi kuvattuakin ovat tervitä.

Tässä on Remin hienojen vauvojen saavutuksia:

Tempranillo Fake It "Samba", sijoitusnarttuni ♥
ERI2, PN4 Viron voittajassa// HD: A ED: 0, Silmät: OK, Polvet 0/0 ja selkä terve
HeW-12 Tempranillo Fast And Furious "Kurko" joka oli myös erkkarissa VSP-JUN! /A/B, 0/0
Tempranillo Forbidden Dreams "Ella", asuu Unkarissa ja on Unkarin Junnu valio ja ollut useaan kertaan ROP ♥ Suorittanut myös Unkarin luonnetestin 100%.
Tempranillo Foolish Game "Devil", joka oli ensimmäisessä näyttelyssään ERI1, SA, PU4, VSP-JUN ja sai VA-SERTin!!
Sitten on vielä T. Full of Grace "Bella", T. Fade To Black "Romeo" ja T. Fool Fighter "Bumba" jotka asuvat perheenjäseninä onnellisten omistajien kanssa, jotka ovat kaikki myös hurjan nättejä ♥

Vaikka tämä pentue oli vahinko, olen ylepä jokaisesta pennusta joka tähän pentueeseen on syntynyt ♥
Vaikka pentue oli vahinko on sen joku silti kasvattanut, nyt voin sanoa että olen ylpeä kasvattamastani pentueesta!!!
Ja kiitos myös pentujen omistajille jotka ovat huolehtineet näistä mahtavista korista melkein jo 2 vuotta!!
Toivottavasti edessä on vielä monta upeaa vuotta teidän upeiden koirienne kanssa ☻

5 kommenttia: