maanantai 10. joulukuuta 2012

Messari ja voittaja näyttelyt + muut kuulumiset

Välillä jostain muusta kuin meidän treeneistä.. Viikonloppuna oli messari, on vieläkin ihan uupunut rankasta viikonlopusta.

Mutta, ennenkuin aloitan kertomaan niistä niin onhan meidän viimeisestä jälkireissusta kerrottava, joka me käytiin ajamassa 24.11, muutama päivä ennen lumen tuloa.
Jälki meni ihan hyvin, parempaakin on tehnyt ja ahnehti yhden pätkän jolloin yksi keppi meinasi jäädä huomaamatta. Kuitenkin jäljesti itsensä vaikeasta lopusta hyvin ja päästiin meidän palkalle, hieno tyttö oli!
Esineruudussa mulle nousi hymy huulille, sille tallattiin ensimmäistä kertaa kunnon alue johon se lähetettiin etsimään 3 tavaraa. Pakko sanoa, vau, se lähti ja etsi hyvin esineet ja vielä muutamaan kertaan ♥ Eihän tuohon viimeiseen maasto reissuun siis voinut kun olla tyytyväinen!!
Nyt jää maastot hyvin mielin talvi tauolle.

Meidän viimeinen ohjattu tottis meni ihan pieleen, kyllä harmitti. Sen kämmäsin edeltävänä päivänä olleissa treeneissä, jäin pälyilemään kentällä hillunutta kettua ja koira unohtui täysin. Ei siinnä mennyt mikään muu asia pieleen kun että Rukihan rupesi sitten siellä ohjatuissa treeneissä kesken suraamisen pälyilemään että mistä tulee jokin elukka ;)

Kuitenkin seuraaminen alkaa saamaan oikean paikkansa ja viime treeneissä seuruu meni taas todella hienosti, hekä se oli vaan joku ohimenevä juttu kun ei ole toistellut sitä enään. Eteenmeno alkaa sujumaan ja maahan menoakin on saanut liitettyä siihen mukaan, ihan loistavaa!!!!
Heti kun lumet sulaa niin alkaa hurja treeni taas myös maastossa, josko sitä pääsisi loppu keväästä jo jälkikisoihin!

Tässä on myös vähän matkanvarrelta kuvia, lenkeiltä yms.

Rem, Nuppi, Peppi, Ruki & Rena ♥


Rem, Guru, takana Deimos, Kiira ja Sinister


Rem, Kiira & Neira

Taustalla Kiira, Sinister & Deimos, edessä Rem ja ZeusKuitenkin, kasvattini Kurko (T. Fast And Furious) oli ilmoitettu messariin ja Kurko omistajansa Lindan kanssa tulivat meille yhdeksi yöksi majoittumaan. Olin järjestänyt treffit myös samalla Kurkolle siskonsa Samban kanssa! Pääsi Rem komentelemaan lapsiaan ja mukaan mahtui myös Samban kämppis Fasu ja meidän ystävä tervu uros Guru.
Oltiin aikamme luukissa ja otettiin kuvia menosta.
-Lisää kuvia-
Poika Kurko, tytär Samba ja Rem äiti ♥

Kaunis Samba

Samba

Guru, Samba, Kurko, Rem ja Fasu
Sitten meillä oli varsin hieno näyttelypäivä lauantain, Kurko meinaa veti hienon potin ollen NUO ERI, NUK1, SA, PU1, SERT, CACIB, VSP & HeW-12!!!!!
Tuomarina toimi erikoistuomari Pietro Bottagisio Italiasta.
Arvostelu oli täynnä pelkkää erinomaista. ROPin valitsi toinen erikoistuomari, Laura Vassallo myös Italiasta.
Myös voittajassa meni hienosti, Kurko sai Soile Bisteriltä EH:n ja oli luokkansa neljäs. Rem äiti sai aikoinaan H:n karvattomana Soilelta.
Viikonloppu oli hieno ja aika meni hienosti koiria katsellessa, myös koirille eksyi kaikkea hienoa ropietta mukaan ;)

Vielä muutama kuva Kurkon hienosta esiintymisestä.


2 kommenttia: