maanantai 18. maaliskuuta 2013

Surkeiden sattumusten sarja

Treeniä, hyviä ja huonoja uutisia.

Aloitetaan treeni uutisista, oltiin treenaamassa Ketunpolun järkkäämillä treenipäivillä, Längelmäellä. Rukin kanssa väännettiin tottista, keskityttin hyppytekniikkaan joka ei kyllä mielestäni edistynyt suuntaan tai toiseen ;) Kuitenkin sain uusia näkökulmia asiaan ja tulipahan samalla vähän halli treeniä.
Rena taas pääsi treenaamaan agilityä. Rena muisti putket ja hypyt hienosti, ensin teki laiskasti mutta vauhtia rupesi tulemaan jo heti seuraavalla kierroksella, ehkä Renan kanssa voisi TOKOn ohella ruveta etsimään sopivaa agility ryhmää, niin meidän ohjaaja kehotti tekemään :)
Päivä oli pitkä, reissumme kesti 15h ;) Päivä oli kuitenkin ihan super kiva, oli ihana nähdä paljon Rukin sukulaiskoiria ja myös paljon uusia ja vanhoja tuttuja!!
Nyt kuva pläräys sukulaiskoirista.

Renan kaunis puoli sisko, Ketunpolun Wanilla Sky "Näpsä"
 Rukin puolisisko K. Wanilla Sky "Näpsä" ja Rukin puoliveli K. Walentino "Urho"

Rukin upea puoliveli Ketunpolun Walentino "Urho"

 Rukin puoliveljet Ketunpolun Fistfull of Fire "Rico" ja Ketunpolun Flaming Star "Mökö"

Vielä Rukin puoliveli Ketunpolun Fearless Fellow "Figo"

 Ja viimeisimpänä muttei vähäisempänä, Rukin komea isä ukko, Pjotr Deabei "Bono".
Oli aivan ihana tavata tavata kaikki nämä koirat ja niiden omistajat, toivottavasti tulee pian uusi tapaaminen :) Kuvia suurimmasta osasta koirista päivän aikana -click-.

Sitten hyviin uutisiin vaikka kaipuu on kova, Frigi löysi oman ihmisensä Längelmäen reissulla, Frigi muutti aivan ihanaan kotiin Jämsän suuntaan.
Frigi vaikuttaa kovin tyytyväiseltä omaan ihmiseensä ja tavattiinki taas lauantaina :)
Samalla käytiin tapaamassa Frigin mahdollista tulevaa morsianta, Doraa :)
Kuvia TAASFrigin ajatsa täällä myös muutama kuva, kova on ikävä, mutta mieltä lämmittää se kun tiedän että se on hyvässä kodissa :)

Sitten vielä hyviä uutisia, sheltti pennut on täyttänyt lauantaina 6vk ja tänään kävivät pentu tarkissa, pennuilla on kaikki hyvin, pojan kivekset melkein laskeutunut ja kaikkien pentujen silmät olivat terveet :)
Kaikki oli siis oikein hyvin. Pentuset on kovin reippaita ja avoimia. Kohta ne jo lentää pois pesästä, kyllä tulee kova ikävä.
Ja kuvia shelttipennuista, TAAS ;)


 Meidän isot pikkulapset <3

Sitten vielä Remistä kuva, ollut kantavana kuvassa 52pv.
Remillä alkaa olemaan jo elämä hankalaa mahansa kanssa, jokainen asennonmuutoskin tuottaa suuren ja syvän puhinan. Vielä vähän reilu vko että saa ruveta pentuja synnyttämään :)

Mutta, huonot uutiset...
Surullista on se, että koirat on vähemmän ja vähemmän omistajiensa hallinnassa. Todella surullista on se että n. viikko sitten kaksi rottweileriä syöksyi Remin kimppuun.. Uros repi lavasta ja narttu kaulasta, uros päästi irti kun karjaisin mutta narttu jatkoi tapporavistamista. Rem oli vielä ison mahansa kanssa ihan puolustuskyvytön, se pyöri maassa kun pullataikina ja huusi kun sikaa tapettaisiin, kyllä tuntui pahalta :(
Kuitenkin, sain tilanteen hyvin äkkiä hallintaan, irrotin nartun Remistä, mutta sen jälkeen koira jäi minulle kytketyksi, onneksi, omistajat kun ei olisi tulleet tod. näk. paikalle jos koirat olisi juossut sinne takaisin.

Tänään myös labbikset kävivät kaverin kolmikon päälle, lähti omistajansa lapasesta remmit perässä suoraan nuorimmaisten päälle...
Miksi ihmiset eivät voi hankkia apua koiriensa kanssa tai sitten kouluta niitä kunnon koirakansaliaseksi.
Se on päivän suurin masennuksen aihe, surullista!

2 kommenttia:

 1. Samaa mieltä noiden huonojen uutisten suhteen! Ei ole mitään väliä vaikka oma koira kulkisi kuinka hienosti vieressä jos sieltä juoksee kimppuun irti oleva koira, meille kävi onneksi vain kääpiösnautserin kokoinen mutta kyllä sitä on sen jälkeen saanut uudelleen Sonylle luoda luottamusta ettei ne vastaan tulevat räkyttäjät hyökkää päälle ja se voi itse kävellä ihan rennosti ohitse. - JA MIKSI pitää hommata useampi koira jos ei ole ensimmäistäkään kouluttanut! Kurjaa on :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, Rem ei onneks ole ottanut itseensä tai sitten se on vaan niin "pentuhuumassa" ettei ole vielä vaan näyttänyt ahdistustaan asian suhteen. Toivottavasti se ei jäänyt edes kaivelemaan sen pikkuisen mieltä.
   Ne on kyllä ihan perseestä nuo irtokoirat...

   Poista