lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hejssan brorsan!

Tänään käytiin moikkaamassa Renan veljeä Riihimäen suunnalla.
Koskaan ennen en ollut livenä tavannut omistajaa tai koiraa, molemmat oli oikein mukavia tyyppejä ;)
Kyseessä on Renan hieno veikka, Kiosan's Pavo "Gandhi".

Gandhia oli tosi mukava nähdä Ruotsin reissun jälkeen, jossa olin tapaamassa siskoa Passionia ja veljeä Poisonia. Kaikki nämä 4 ovat ihan erinlaisia koiria. Kun Tiina kertoi mulle Gandhista niin tunnistin kyllä Renan sieltä, enkä vaan yhdestä asiasta vaan monesta.
Kun mietitään niin Rena ja Poison oli todella samanlaisia, välinpitämättömiä, aavistuksen varautuneita ja sellaisia rauhallisia jotka kuitenkin saa sekunnissa innostumaan asioista. Gandhi taas oli Passionin ja Renan sekä Poisonin "väli", oli rauhallinen, kuitenkin hyvin luoksepäästävä ja muutenkin oikein mukavan oloinen, kun taas Passion oli ihan hullun iloinen ja avoin, kokoajan hyppimässä syliin :)

Joskus olisi jännä nähdä myös sisko Psyche jonka näin silloin Rena hakiessa. Psyche oli se jonka alunperin piti tänne muuttaa. Mukavaa olisi tietysti nähdä myös 2 muutakin veljeä jotka asuvat Ruotsissa, tiedä vaikka sitä tässä vielä kerkeäisi :)
Kuitenkin, visiitti oli tosi kiva :) Oli todella mukava tavata Tiina ja Gandhi. Otettiin treeniä, Renan kanssa otettiin kaket ja paikkis + vähän seuraamista, sen jälkeen vaihdoin koiraa ja Ruki tuli vetämään hienot seuraamiset kentälle ja kaikki jäävät meni hienosti.
Sai kyllä taas olla tyytyväinen hienoihin tyttöihin :)

Treenien jälkeen päästettiin Rena ja Gandhi juoksemaan. Gandhi ei oikeen tykänny Renasta niin oli parempi ruveta heittelemään palloa, silloin sisarukset juoksi nätisti keskenään.

Juoksutuksienkin jälkeen kaikki koirat pääsi katsomaan hevosia! Rem ei ollut mukana. Rena pääsi ihan ensimmäisenä katsomaan hepoja, Rena otti ne ihan rauhallisesti, vähän jännitti mutta oli ihan rauhassa ja lopuksi isot eläimet ei oikein kiinnostanut enään.
Ruki ja Frigi tuli samaan aikaan, Ruki vähän murisi ja nosti keesin pystyyn ;D Ei kuitenkaan mennyt kauaa että kaksikkokin rauhoittui ja meni jopa hevosia katsomaan lähempääkin :)

Nyt loppuun vähän kuvia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti