maanantai 11. marraskuuta 2013

Mihin syksy on kadonnut? Treeneihin tietty!

Koko syksy on mennyt treenatessa... Lähinnä viimeisen AVO kokeen jälkeen ollaan treenattu ihan pipona voittaja luokkaan, kaikki liikkeet on kasassa, hiomista on vielä jonkun verran, päänsärkyä lähinnä tuottaa nyt luoksetulo ja ruutu.
Ruutu on muuten ihan tosi hyvä, ongelmana on vaan se että haluaisin Rukin menevän aavistuksen keskemmälle, muuten siinnä ei ole vikaa. Luoksetulossa en halua tinkiä vauhdista enkä myöskään pysähdyksissä, mutta ei siinnäkään ole paljoa tekemistä.


Renan kanssa ollaan myös treenailtu avo juttuja. Luoksetulon pysähdys on tosi hyvä jo :) Ei ole oikeastaan moitittavaa muussa kun seuraamisessa, mutta kun oon sen opettanu niin huonoksi niin saan syyttää siitä vaan itteäni. Tarvii vaan treenata ja yrittää parantaa sitä pikkuhiljaa.

Tokon lisäksi ollaan tehty puruja, myös Renan ja Rodan kanssa :) Hienoja tervu tyttöjä mulla.

Roda on kasvanu huimasti ja tyttö on jo ollut pitkään ihan sisäsiistikin. Jos on hätä keskellä yötä se tulee herättämään ja jos oon kovin väsyny niin kiroan muutaman kerran, kapuan sängystä ja lähden pissalle pikkuneidin kanssa.
Käytiin lokakuun lopulla mätsärissäkin, meni ihan todella hyvin ja vaikka hallissa oli paljon ääniä niin ei säikkynyt ollenkaan. Tuomarin kanssa ei ollut ongelmaa, vaikkei ollutkaan kovin mielissään siitä että tuomari kattoi hampaat, vähän pakitti ja sitten tuli vauhdilla nappaamaan nakkia mun kädestä :-) Pikku neiti otti tosi iisisti ja oli todella keskittynyt tyyppi ♥ Roda oli kun vanha tekijä ja oli nuorin pentu koko isoissa pennuissa. Tuloksen oli PUN ei sij. Tyytyväinen olen.

Rem oli myös mätsärissä......... Se on käynyt viimeksi näyttelyssä 09/12 ja esiintyminen oli sen mukasita. Rem ravasi joo kauheen hyvin ja seisoi kauheen hyvin, se ei vaan nostanut korvia pystyyn.. Ollenkaan. Onneksi tuli ilmi nyt, kerkee vielä harjotella messaria varten.
Kuva otettu viimeisimmästä näyttelystä, Porvoo KR 09/12 jossa oli hienosti PN1, ROP ja sai vikan SERTin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti