tiistai 27. toukokuuta 2014

Edistymisen merkkejä

Rallin kanssa tottis menee kokoajan eteenpäin, nyt ollaan päästy jo siihen että mulla ei tarvitse olla nakkikättä seuraamisessa enään pään yläpuolella vaan riittääm vaan kun nakit on oikeassa kädessä, kun Ralli kuulee palkkaäänen kiertää se selän takaa nakkikädelle josta saa ruokaa :)
Selän takaa kiertäminen sen takia että en halua edistämistä tai poikittamista koska mielestäni oikealta varsinkaan eteenpäin palkkaaminen ei ole hyvä asia. Lelun kanssa ei vielä pysty tekemään, Rallin pää ei voi kesittyä seuraamiseen lelun kanssa, pikkuhiljaa hyvä tulee, lisää varmuutta seuraamiseen ja sitten voi lelulla tehdä enempi.
Tässä video toukokuun alusta jolloin Ralli tarvitsi paljon apuja vielä seuraamisessa ja annankin sille paljon vartaloapuja, Rallin ensimmäisiä seuruu pätkiä koskaan :)


Ollaan me tehty purujakin, nyt Ralli saa pitää taukoa siitä kun on oireillut takapäätä jäykällä olemuksella ja välillä on treenien tai runsaan juoksemisen jälkeen ontunut jalkojaankin, viittaa jotenkin selän oirehtimiseen. Heinä-elokuussa olisi tarkoitus mennä kuvauttamaan lonkat, kyynärät ja selkä, lisäksi tutkia silmät ja polvet, vähän jännittää mutta toivon että kaikki on kunnossa!


Sitten Remin treenit etenee kokajan! Paikallamakuu alkaa olemaan niin loppusuoralla että voisi oikeastaan jo BH-koetta tässä ruveta kattelemaan :) Ei Rem hienoa tottista tule tekemään mutta kyllä se sen läpi pääsee ja paikallamakuun olen kokenut isoimmaksi ongelmaksi ja nyt sitä on kyllä treenattu hurjasti!

Rena on myös kotiutunut ja Rukilla on maanantaina 2.6 ultra :) Katsotaan tuleeko kesäkuun lopulla pikkusia taaperoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti