lauantai 10. toukokuuta 2014

I don't need pants for a victory dance

Vihdoinkin alkaa tuntumaan että alkaa olemaan voiton puolella tuon uusimman perheenjäsenen, Rallin, kanssa. Arkielämä on muuttunut jo helpommaksi, se ei enään reagoi jokaikiseen koiraan ja ihmisiin ei ole reagoinut varmaan sitten tammi-helmikuun. Kentällä asiat sujuu jo hyvin, tottikset sujuu paljon paremmin ja luotto koiraan kasvaa kokoaika enemmän! Ollaan päästy puruissakin jo tekemään pieniä ohjaajanpuolustuksia ja hyökkäyksiä pidemmiltä matkoilta, pillillä irrotukset ovat vielä hankalia välillä, varsinkin pitkillä matkoilla.
Monta kertaa on ollut tilanteita jossa on tullut valutettua hikeä, verta ja välillä myös kyyneleitä, vaikeita hetkiä ja väsymystä, nyt kuitenkin on helpompi pitää pää ja häntä pystyssä ;)
Rallista on tullut paljon maltillisempi ja tästä on hyvä jatkaa :)

Rallin kontaktissa seuraaminen alkaa jo toimimaan erittäin hyvin :) Pysyy jo ilman sen suurempaa apua vaikka kentälläkin olisi muita koiria, seuraaminenkin on saanut jo alkunsa. Rallin kanssa aijon nähdä myös vaivaa seuraamisen opettamiseen, niinkuin Rukinkin kanssa. Ei ole kiire niin saa siistin seuraamisen jossa kontakti on varma, siitä on hyvin apua myös jos joskus päätetään lähteä vaikka kisaamaan jäljelle :)

Oltiin Rallin kanssa myös viikko sitten viikonlopun mittaisessa seminaarissa, seminaarin aihe oli Belgian Ring, se on muuten kun mondioring mutta koiran puruotetta arvostetaan enemmän ja koiralle on merkattu purukohdat juutilla. Puruotetta ei edes vaan arvosteta enemmän vaan jos haluat täydet pisteet puruista on koiran purtava syvällä otteella. Meidän seminaarin pitäjä oli todella pätevä belgialainen, Hans Verbruggen. Itse sain todella paljon seminaarista irti ja paljon hyviä vinkkejä, totesin myös että BR ei ole ainakaan Rallin laji, mutta Hans kuitenkin lohdutti sen verran että sanoi että Rallin puruotteen saa treenattua ihan hyväksi ;)
Tästä on myös hyvä jatkaa ja uusia eväitä on lisää pitkäksi aikaa.

Sitten viron reissusta vähäsen. Kohteena Tallinnan voittja. Kaikki mukana olleet koirat olivat oikein reippaita, viron kokemuksiin kuului koirille matkustaminen laivassa ja viron puolella myös bussissa. Viikonloppu oli liikunnallinen ja mukava.
Näyttely oli hallissa ja meidän porukan tulokset on tässä:
Tervu uros Guru (C Ya Soon! z Kovárny) AVO ERI1, SA, PU3 & SERT
Tervu narttu Roda JUN ERI2, SA, PN4
Gr narttu Rem AVO ERI1, SA, PN3
sheltti narttu Frida (Goldenfrida) JUN ERI
kooikerhondje uros Breco (Boodwijnbrooke) NUO EH

Ja sitten vähän kuvia reissusta :)Sitten ei unohdeta Renaa, Rena lähti Hyvinkäälle joksikin aikaa leikkimään tuonti urokseni Frigin kanssa :) Siellä on mennyt hyvin ja Rena on saanut elää omaa prinsessaelämäänsä pehmeällä nojatuolilla ja sohvalla ja välillä on tarviinnut vaan pitää vähän kuria Frigille ;)
Sitten mun isopieni Ruki tyttö täyttikin jo 3 vuotta ♥
Lisää taas myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti