sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kuulumisia ja kuumottavia aikoja

Mitäs tänne? Mulla on neljä koiraa ja ykskään ei ole treenikelpoinen tällähetkellä.. No miksi? Rallilla ilmeisimmin selkä vaivaa, ontuu herkästi jo vapaan liikunnankin jälkeen ja monen ell., kasvattajan, hierojan ja osteopaatin kanssa juteltu ja kaikki epäilevät selkää, ei se mitään, meillä on 14.7 kuvaus aika selkäkuviin. Joskus elo-syyskuussa ryhmäkuvissa otan sitten lonkat ja kyynärät + polvet. Jännittää ihan hitosti ja Rallilla alkaa kuppi mennä nurin kun on rauhallisia lenkkejä ja paljon lepoa. Uimassa ollaan käyty, se kun on pehmeetä liikuntaa niin saa lihaskuntoa pidettyä kasassa, ollaan me uskaltauduttu muutama kerta metsäänkin juoksemaan... mutta useinmiten huonolla menestyksellä :(
En toivo mitään muuta kun että Rallilla olisi kaikki edes sen verran kunnossa että pystyisi jatkaa normaalia elämää.


Ruki? No sillä on ainakin 8 pikkuista masussa ja laskettu aika 2.7 mutta saa ruveta puskemaan vauvoja pihalle ihan milloin vaan :)

Rem? No Rem lähti pentu reissulle, en itse enään Remiä ajatellut käyttää niin on kuulemma sen verran hyvä narttu ettei käyttämättä kannata jättää, joten pentuja on odotettavissa yhdistelmästä Kiosan's Ra ♥ Bestia elokuussa kennel Tempranillolle.
Rem kävi piipahtamassa erkkarissakin 31.5, neiti voitti avoimen luokan ja oli PN2 :)





 Rena? No Rena on ollut vähän vaisu ja selkeesti ollut pientä vatsanväännettä, oksennellut on muutamaan kertaan mutta verihyytymiä ei onneksi ole ilmaantunut matkassa. Nyt alkaa neiti piristyä ja kohta voidaan treenailla varmasti jo TOKOn toivottavasti viimeistä AVO koetta varten :)
Rena piipahti myös erkkarissa 1.6 ja sai EHn, oli erittäin vähässä karvassa, tuomari tykkäsi ja kehui Renan erittäin hyvää käytöstä. Ren on aivan ihana tyyppi ♥


Roda tuli tuossa viikko sitten hoitoon 2 viikoksi. Rodan kanssa ollaan ajettu vähän jälkeä ja on se päässyt puru kentällekkin kerran tekemään vähän puruja :)
Eilen pikkuneiti täytti vuoden!
Paljon onnea Roda 1v ♥

2 kommenttia: