lauantai 26. syyskuuta 2015

Muikku, enempää en olisi voinut toivoa!

Niinkuin aijemmista teksteistä on käynyt ilmi, Hollannista lensi pieni musta tänne melkein kuukausi sitten, tutummin "Muikku", Muikulla on oma sivu yläpalkissa jossa on hieman lisää neidistä.
Koska Vivasta luopuminen oli todella kova isku vasten kasvoja, en ollut varma olisinko ollut valmis/jaksanut suruajan keskellä uutta pienokaista, sillä asenteella kuitenkin lähdin että Muikku tulee pysyvästi.
Muikku on todella erinlainen pentu kun mihin olen koskaan aijemmin törmännyt, se on itsenäinen, rohkea ja avoin, mutta se mitä Muikussa on mitä missään muussa omassa pennussa on ollut tähän asti on se että kiintyi ihan äärettömän nopeasti muhun, silti olematta perskärpänen.
Muikku on paljon enemmän mitä olisin ikinä osannut odottaa tai toivoa!
Siinnä on paljon hyvää, se on uttelias ja rohkea, uskaltaa mennä ja irrota, äärettömän hyvä ominaisuus. Muikku on lisäksi avoin, rakastaa kaikkia, toinen ihan todella hyvä ominaisuus. Muikku on ihan äärettömän nopea ja motoorisesti hyvin kehittynyt. Muikulla on hyvä saalisvietti, ymmärtää myös todella puremisen päälle.

En malta odottaa että neiti kasvaa ja päästään kisakentille! Olen ihan äärettömän tyytyväinen tähän pentuun!

1 kommentti:

  1. Ihanaa lukea välillä näitä hyviäkin uutisia! Hienoa, et pentu tuntuu omaan käteen sopivalta ja onnea teille tulevaisuuteen ;)

    VastaaPoista