perjantai 2. lokakuuta 2015

Nyt pipo kiristää, ei kun ostamaan kokoa isompi!

Joo-o, eilen heräsin ja huomasin jotain pientä pipon kireyttä mulla, mistä lie tullut, mutta tiedostan sen myös että se on ollut turhan kireä jo vähän aikaan! Onneksi vasta vähän aikaan ja onneksi huomasin sen nyt. Nyt uuden pipon ostoksille ja vähän malttia. En taas tajua miten mun mieli sai aikaiseksi kiireen johonkin.
Mulla on vauvakoira, korjaan kaksi vauvakoiraa, josta toinen on vaan himppaisen vanhempi.
Vanhempi vauvakoira osaa jo huimasti kaiken näköistä, tottis on melkeinpä valmis alokasluokan pk-kokeeseen, jälki on pitkällä, rauhallista ja tarkkaa, puruissa hallinta on hyvä ja osaa jo paljon liikkeitäkin, mikäs hitto tässä nyt on ongelmana? Dorka osaa jo PALJON, se on kuitenkin vasta 1v 3kk vanha ja ensimmäinen koularikin jo on nimeä koristelemassa.

Nyt voi vähän höllätä ja pitää vaikka vähän vapaatakin! Meillä on vielä pitkä yhteinen taival edessä josta pitää nauttia ja varmasti nautitaankin, joka hetkestä :)

2 kommenttia:

  1. Sanoppa muuta Riikka!! Monet haluaa että ne on vaioita jo kun koira on edes hädin tuskin 2-3 vuotta. Ja kaikilla on jatkuvasti kiire saada koirasta huolimatta, ei ajatella että toiset kasvaa ja kehittyy myöhemmin tms. En ymmärrä.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin, välillä sitä tulee vaan itekki unohdettua että Dorka on niin vayva vielä... varmaan just siks että se osaa jo niin huimasti kaikenlaista.

      Poista