sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tän vuoden kokeet on korkattu!

Lauantaina 6.2 käytiin Dorkan kanssa tokoilemassa itsellemme ykköstulos pistein 175/200 Porvoossa Harri Laisilla, päästiin sijalle 4.

Paljon tuli ns turhia pistemenetyksiä, mutta aina opitaan jotain uutta :D

Tässä pisteitä;

Paikkamakuu: 9
Meni kun hidastetussa elokuvassa maahan, makas oikein sydämmensä vakavuudesta makuun, korvat oli koko makuun samassa asennossa ja näytti siltä kun ei olis hengittäny ollenkaan :D Perusasentoon nousu myös samaan kastiin kun maahanmeno. Tämä on syy miks mun kaikilla koirilla pitäis olla samat käskyt, käskytin Dorkaa Rukin käskyillä, ymmärs ja teki kuitenkin vaikkei ollu ihan varma.

Seuraaminen: 7,5
Tuomarin sanoin häiritsevän liian tiiviin painavaa seuraamista, näytti kun olisi häirinnyt mun liikeratoja, mun mielestä ei painanu, oli kontaktissa muttei painanut, tai sit oon vaan jo niin tottunu siihen. Kisakirjaa ojentaessa muisti vielä sanoa että "tee jotain sille seuraamiselle" ;) Muuten kehui kovin, pysyvä kontakti, hyvä pysyvä paikka ja tosi upeat käännökset.

Liikkeestä maahan; 9,5
Seuraaminen tiputti puoli pistettä.

Luoksetulo: 8,5
Oikein loistava... mutta selkeesti pitää treenata enemmän siirtymistä edestä sivulle, korjasi kerran eteentulon vaikka käskin jo sivulle, tokasta käskystä meni sivulle.

Noutoesineen pitäminen: 10
Siisti, innokas mutta silti rauhallinen :)

Kaket: 9
Ennakoi itsensä perusasentoon ennenkuin olin kunnolla ehtiny edes viereen.

Hyppy: 8
Sama kun luoksetulossa... tälläkertaa korjas vaan kaks kertaa eteentulemisen ennenkun siirtyi toisesta käskystä sivulle.

Kokonaisvaikutelma: 9
Sujuva yhteistyö ja hienoa tekemistä! Oli mukava kuulla :)

Mä olen vaan ite vähän kyssärillä vielä jatketaanko TOKOn kanssa ollenkaan, mua niin raastaa nää uudet säännöt....... ei vaan liikkeet vaan kaikki muu ylimääräinen turha muutos siinnä. Jäädään miettimään jatkoa.

2 kommenttia: