lauantai 10. syyskuuta 2016

It's gonna take a lot to drag me away from you ♥

Eilen illalla alkoi se kamala vapina, hurja hikoilu ja vatsassa kiersi kauheesti, jännitti niin kovin jo tämän päivän takia, tänään meillä oli Muikun kanssa BH-koe.
Koe alkoi klo.9 ja kokeeseen osallistui 8 koirakkoa, meidät mukaan lukien.
Muikka ja minä oltiin suoritusnrolla 6. ja suoritettiin siis ensin paikallamakuu, hyvinhän se meni, siellä pysyi kun tatti. Seuraamiset veti varmasti läpi ja jäävät sekä luoksari meni just niinkun pitikin.
Kaupunki osuus oli ihan helppo myös.

Me oltiin parina sakemannin kanssa, tämä sakemanni ja ohjaaja olivat taitavia ja tuomari kommentoikin meidän suoritusten jälkeen että esimerkillisiä suorituksia. Meille ei tullut koiran osalta huomautettavaa kun luoksetulossa jossa Muikku vähän törmäsi muhun, kaikki muu nootti tuli ohjaajalle. Oli hyvä käydä taas kokeessa, totuus tulee tuomareiden suusta ja nyt tiedän missä lähden taas kehittämään itteäni, opin taas enemmän kun varmaan puolen viimeisen vuoden aikana :D

Nyt Muikun ensimmäinen koe on käyty, eka koulari taskussa ♥
Muikku oli super ja onnellinen on ohjaajakin ☺

Kaikki kahdeksan koirakkoa suoritti hienosti BHn läpi! Hieno juttu :)

Nyt lähden pohtimaan mitä teen tuolle mun jännitykselle, nyt se on saanut vallan ihan täysin, en enään kuule mitään, huono olo on jatkuvaa ja vapisen kokoajan, lopuksi päähänkin tulee enemmän tai vähemmän särkyä. Jos jollain on hyviä niksejä niin kaikki neuvot ovat tarpeen!

Meidän BH-kokeen kanssa samaan aikaan oli Porvoossa kaikkien rotujen näyttely, sinne oli ilmoitettu kasvattini A-pentueesta, Mind Breakers Atropos "Noksu". Noksu on Remin ja Frigin lapsi.
Noksulla oli sujunut hienosti elämänsä toinen näyttely, tulos oli AVO ERI2, SA, PU2 ja SERT. Superisti onnea omistajalle :)
Mind Breakers Atropos "Noksu"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti