sunnuntai 4. syyskuuta 2016

I believe the grass is no more greener on the other side

Eilen oli varsin mukava erilainen päivä kun Netta tuli poikien kanssa tänne pentujen iskä Frigin kanssa ja rotikkapoika Rivon kanssa.

Netta ajatteli että istuttaisi nyt muhun uutta TOKO innostusta ja treenailtiin sitten TOKO juttuja :D Ruki mamma pääsi myös vähän tekemään pientä ja kevyttä treeniä, sai tehä vähän ohjattua noutoa, ruutua ja tunnareita. Kaiken muisti äärimmäisen hyvin, tunnarissa otti aina oikean kuvioista huolimatta, ruutuun sai tosi pitkältäki lähetettyä ja ohjatut meni niinkun pitikin vaikka vasta pari kertaa on koko elämänsä aikana niitä treenannu, oikein hyvät treenit Rukilla siis :)

Dorkakin sai tehdä vähän TOKO juttuja, alotettiin tunnarin treenaaminen, ihme kyllä, ensimmäiseksi kerraksi meni ihan äärimmäisen hyvin, oli kun olisi montakin kertaa harjotellu tunnareita jo :D Ei yhtään Dorkamaista koska kaikki uuden opettaminen on yleensä aika työlästä, ehkä se alkaa aikuistumaan? Dorka teki myös ruutua... noh, sanotaan että se vaatii vielä aika paljon harjotusta ;)
Dorka on siirtynyt vähän eteenpäin seuruussa, se ei käy niin nyt työntelen sitä vähän taaksepäin, ei se kauaa vie. Mietin tuossa että josko rupeisi vähän katsomaan vielä yhtä ykkösen koetta TOKOssa Dorkalle lähiaikoina, vaikka eipä sillä ole mikään kiirus.

Muikku, noh, Muikulla meni reilu viikko sitten treenit niin mönkään että mietin että en varmasti sitä ainakaan vie sinne BH-kokeeseen jonne olen sen ilmonnu, se oli tosi kuriton ja touhusi mitä tykkäsi, siinnä tuli hurjia virheitä niin koiralta kun ohjaajalta, lopuksi kummallakaan ei ollut mieli kovinkaan korkealla.. Se söi vähän motivaatiota iteltäni, meni viikko ennenku sain raahattua itteni takas kentälle, kyllä se kannatti raahautua koska sit meni treenit ihan super hyvin ja on mennyt siitä asti! Ehkä me kummatkin opittiin kuitenkin jotain meidän virheistä ja päästiin sitäkautta vahvistumaan? Nyt toki tuntuu että neidin mielentila on vähän sellanen ylisuorittaja ja välillä painaa mun jalalle niin paljon että siitä tulee kyllä paljon sanomista jos en saa sille jotain tehtyä. Jokatapauksessa, olen aika luottavaisin mielein menossa BHseen ja toivottavasti saadaan tiimi toimimaan ja menis sitten läpi :)

Mitäs muuta? No pennut kasvaa!! Huomenna on jo 5 viikkosia nallelapsia ja kuusiviikkosina menevät sitten pentutarkkiin ja sirutettavaks :)


 Perhepotretti mistä toki kolme pentua puuttuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti