keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Kohti vuotta 2017!

Ihan pian on kylmä (vai pitäisikö sanoa lämmin?) ja melko sateinen joulukuu ohi. Pentu kasvaa ja täyttikin jo 4kk viime sunnuntaina, on kasvanut isoksi jo, Muikun kanssa kokeroa on ehkä huimat sentti? Joo, tiedän! Muikku ei ole mikään jätti mutta silti vaikuttaisi nyt siltä että tuosta tulee pieni poni, sen näkee sitten?
Me ollaan treenailtu melko laiskanpuoleisesti mutta ollaan kuitenkin, Muikku on käynyt tosi vähän aksaamassa mutta se on niin pirun nopea oppimaan että on hoksannut jo kontaktien idean tokalla kerralla ja viimeksi tarjosi jo ihan oikealta puolelta sisäänmenoakin :D Se on fiksu tyttö. Pieniä ratapätkiä ollaan tehty ja ei helkkari, miten sen perässä pitäisi pysyä kun vauhtia on ihan sikana? Onneksi ohjautuu ihan hyvin, jos pää kerkee ajatella ja kertoa koiralle ohjeita ajoissa niin ihan kivasti se on kaikesta kiireestä huolimatta menny.

Me käytiin myös messukeskuksessa, Voittaja 2016 näyttelyssä sunnuntaina 11.12, Rem oli ilmoitettu näyttelyyn. Tuomarina meillä oli Ruotsalainen erikoistuomari Sonny Ström, en ollut koskaan aijemmin vienyt Remiä tälle ja en yhtään tiennyt mitä se Remistä tykkäisi. Kunhan kehät alkoi, kaikki meni tosi nopeasti ja huomasin Remin voittaneen veteraanit ERIllä ja SAlla, hetken päästä kävi kuitenkin niin että Rem voitti muutkin nartut! Remistä tuli siis tämän vuoden voittaja ja vetsku voittaja! Ihana Susan (-click-) vei Remin rotukehässä ja Sara (-click-) vei Remin isoon kehään.
Olisi ollut mukava päästä kotiin ajoissa mutta sen sijaan siellä menikin iltaan asti, mä kun pidän muutenkin niin kovin näyttelyistä niin on taas kiintiö hetken täynnä ;)

Sellainen loppuvuoden puristus, ensivuonna uudet kujeet!
HYVÄÄ JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti