keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Vanhojen muistelua ja tulevien suunnittelua!

Ihan ensiksi olen miettinyt kovasti itselleni uuden vuoden lupausta, kyllä olen pohdiskellut ja päätynyt siihen että nyt on tapahduttava muutos asoihin. Olen ollut yhdessä porukassa mukana jonkin aikaa ja huomaan että seura on tehnyt kaltaisekseen. Mä olen huomannut että saatan olla todella ikävä ja negatiivinen ihan tahtomattanikin, jotenkin on kokoajan vähän sellanen takakiree. Ennen olen ollut kovin positiivinen ja auttavainen, toki olen auttanut edelleen mutta vähän kylmemmällä asenteella, nyt huomaan olevani sellainen treenaaja mitä mä olen halveksinut ennen itsekkin, tai itseasiassa en pidä sellaisista vieläkään, sellainen oikea treenifiiliksen tukahduttaja. Eli uuden vuoden lupaus on että yritän pyrkiä vanhaan itseeni, aijon päästä takaisin siihen mitä joskus olin! Nyt riittä se "angry people" asenne ja siirtyä siihen "happy people" moodiin takaisin! Porukka nyt näillä näkymin säilyy kuitenkin samana... tai yritetään ainakin vähän ristiriitaisin ajatuksin.

Mitäs me oikeen tehtiin vuonna 2016? Treenattu ainakin... mutta kaiken muun jouduin kyllä lunttamaan koiranetistä.

REM
Remillä ei ollut kun terveystavoitteita, noh, terveenä on pysynyt, on sterkattu ja iloinen veteraani iässä oleva rouva.
Mitäs Rem touhusi vuonna 2016?
Rem on saanut touhuta mieleisiä asioita, hakenut palloa ja syönyt nakkeja, ollut hierottavana ja "korjattavana". Rem pyörähti myös voittaja näyttelyssä saaden kaksi titteliä mukaansa; V-16 & VV-16 ☺
TAVOITTEET VUODELLE 2017?
Remillä pysytään samassa tavoitteessa kun viimekin vuonna, toivottavasti on hyvä ja terve vuosi edessä!

RUKI
Rukilla oli tavoitteena TOKOsta VOI1 tulos.. Noh, niinhän siinnä kävi ettei mulla vaan ole riittänyt motivaatio uusien sääntöjen kanssa että oltaisiin Rukin kanssa kisaamassa käyty.
Pennut oli, 7 pentua jotka ovat kaikki ihan mahtavissa kodeissa ♥ Ruki kävi myös pyörähtämässä belgi erkkarissa, ERIn sai ja hienosti pönötti sateessa.
TAVOITTEET VUODELLE 2017?
Rukille myös terveystavoitteita, silmät peilataan uudestaan ja pentuja olisi taas tulossa, viimeinen pentue mutta näillä näkymin pentue syntyy toisaalla :)
Katsotaan saataisiinko aikaiseksi JK1 tai ehkä se VOI1 TOKOsta, en varsinaisesti Rukille aseta tavoitteita tälle vuodelle.

DORKA
Meillä oli tavoitteina viime vuodelle IPO1 ja TOKO ALO1. IPOhan vaihtui jo ennen jälkikautta takaisin montsuun. Ei käyty montsussa kisailemassa.
Mitäs Dorka touhusi vuonna 2016?
Dorka kävi lisäterveystutkimuksissa, koko selkä oli terve (SP0, LTV0 ja VA0) ja polvet 0/0.
Dorka kävi myös kisaamassa itselleen TOKOssa kaksi ALO1 tulosta. Luonnetestissä käytiin myös pyörähtämässä, pisteitä tuli 139 ja laukaisuvarma. Luonnetestissä kaikki osa alueet plussan puolella mutta samaa mieltä en ole sen kanssa että Dorka olisi pidättyväinen, Dorka kävi heti silitettävänä ja oli ihan ok kaikissa siirtymissä jossa en ollut mukana mutta jokainen tulkitsee asian tietysti tavallaan ☺ Sitähän nuo testit on. On niin paljon tuomareistakin kiinni.
TAVOITTEET VUODELLE 2017?
Dorkalle asetan tavoitteita peräti niin paljon kun se viimeinen ALO1 TOKOsta, sit treenataan vaan kovasti ja katsotaan kisataanko tänä vai ens vuonna sitten pk-puolella, riippuu milloin ollaan valmiita kokeisiin :)

MUIKKU
Muikulle oli tavoitteena BH-koe vuodelle 2016.
Mitäs Muikku touhusi vuonna 2016?
Muikku suoritti meidän tavoitteen syyskuussa, BH-koe suoritettu erinomaisella suorituksella :)
Lisäksi Muikku kävi terveystutkimuksissa joista olin kovin huolissani, turhaan. Tulokset ovat puhtaat, Lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, koko selkä terve ja lausuttu LTV0 ja VA0 jo tässä vaiheessa ja silmätkin peilattiin terveiksi. Muikku on myös aloittanut lupaavasti uuden lajinsa, agilityn.
TAVOITTEET VUODELLE 2017?
Treenataan myös Muikun kanssa kovin ja katsotaan ollaanko tänä vuonna kisavalmiita vai aloitetaanko kunnolla vasta ensi vuonna. Ei siis varsinaisia tavoitteita Muikun kanssa.

NORPPA
Norppa nyt tuntuu jäävän pakkaan pysyvästi, se on kovin leimautunut muhun ja on nopeiten leimautunut pentu mikä mulla on koskaan ollu. Norppa on hauska pentu ja osoittanut potentiaalista harrastuskoiran alkua ♥
TAVOITTEET VUODELLE 2017?
Norpalle asetan tavoitteeksi BH-kokeen.

Tiedän tiedän, on todella köyhät tavoitteet vuodelle 2017, isoja muutoksia on kuitenkin edessäpäin ja sen mukaan mennään.

Oikein hyvää ja mukavaa Uutta Vuotta vielä kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti