sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Uusi vuosi, uudet pläänit

Niin se vuosi 2018 on pulkassa, siihen mahtui paljon hyvää, siihen mahtui iloa ja surua.

Nyt on aika kurkistaa menneen vuoden tavoitteisiin ja niiden toteutumisiin.

RUKI
Rukilla ei ollut tavoitteita tälle vuoteen, pennuista on toivuttu ja kuntouduttu, Ruki on voinut hyvin ja porskuttaa menemään, Rukilla ei myöskään tule erikoisia tavoitteita tälle vuodelle, terveenä pysyminen, ehkä voisi pyörähtää myös näytelmissä veteraani kehässä.

DORKA
Dorkan kanssa oli tavoitteena viimeinen ALO1 tokosta, se käytiin hakemassa voittaen koko koe ja saatiin kunniapalkinto ja TK1 koulari taskuun. Ajatuksena oli myös korkata mondioring koe, ei, ei me korkattu. Lajikin vaihtui Toukokuun ekoina päivinä IPOon.. Siellä me kisattiinkin kahden viikon sisällä ensin IP1 ja sitten IP2, ei ne nättejä kokeita olleet, koirakin oli kuuma kun hellankoukku, mutta treeniä treeniä niin hyvä tulee ☻ Tavoitteena oli myös käydä näytelmässä metsästämässä H:ta, käytiin Heinolassa syksyllä ja Dorka olikin ERI2, SA, PU2 ja sai vara-sertin.

Dorkalle tälle vuoteen;
- IPO3

MUIKKU
Muikulla oli tälle vuoteen tavoittena VK1, korkata TOKOssa alo luokka ja käydä näyttelyssä metsästämässä Hta. Vain yksi tavoite onnistui, se oli H näyttelystä. Tokossa mulla on niin minimaalinen motivaatio tullut sääntömuutoksien jälkeen ettei tullut juurikaan edes kokeita katseltua. Viesti korkattiin, treenin puutetta oli, Muikku ei juossut.. se tuli isona yllärinä kun ei ole ollut treeneissä edes viitteitä tälläisestä, se on todella motivoitunut juoksija, se ei vaan oikein päässyt muuta kun lenkki moodia kun rata oli 2m leveellä metsätiellä ja me ollaam treenattu vaan umpimetässä, se siis lähti ihan lenkki moodissa kakkosohjaajan mukaan B-pisteelle, nyt vaan reeniä lisää ja uusi yritys tänävuonna.

Muikulle tälle vuoteen
- Pennuista toipuminen ja kuntoutuminen
- VK1

NORPPA
Norpalla oli tavoitteena tälle vuoteen oli selkäkuvat, yhteisen lajin löytäminen ja BH koe.
Selkä on kuvattu, terve on SP0, LTV0, VA0! Jipii! Lajikin on löytynyt, IPOa reenataan Norpan ja Dorkan kanssa. Norppa on mielettömän hieno jälkikoira, tottiksessa on vielä reenattavaa mutta on se aika hieno jo, purutkin on jo reeni määrään nähden aika pitkällä ♥ BHta ei tehty vielä, me ei olla oltu vielä valmiita siihen.

Norpalle tälle vuoteen
- BH
- IPO2



Mä olen lykännyt uusen postauksen tekemistä ihan viimeiseen saakka koska vieläkin vaikka aikaa on kulunut paljon on vaikea kirjoittaa tai edes ajatella sitä kun yksi laumastamme on poistunut..

Siitä on jo lähes päivälleen puoli vuotta, ajattelin että se olisi edes jo vähän helpompaa, silti huomaan miten kyyneleet valuvat taas pitkin poskia, se sattuu sieluun ja sydämmeen. Yritettiin paljon, tutkittiin, hierottiin, lääkittiin ja juostiin erilaisissa hoidoissa, vaan ei se riittänyt. Nyt hän on siellä missä saa olla nuori ja juosta, ei satu mihinkään ja kaikki on hyvin.
Lepää rauhassa Rem rakas, sä olet aina osa mun sydäntä ♥
BALTW-15 FIW-16 FIVW-16 Bestia 
08.10.2008-13.08.2018
"Näin kuljen kanssasi ihminen, sen pienen haihtuvan hetkisen, kun iltani koittaa ja matkani jää kuule silloin pyyntöni pienoinen tää.

Ilot, surut on kohdattu ne jakaen, metsät ja polut näin yhdessä kulkien, siis kuuntele mun pyyntöni pienoinen, vierelläin kuljethan matkani viimeisen.
Hiljaisuus valtaa hämärän huoneen, tuskaa sen tiedän minulle tuoneen. Valo kirkas häikäisee ikkunasta, tuudittaa pientä koiralasta.
Rakas koira valolta silmänsä sulkee, tietämättään kohti taivasta kulkee.
Hautakummun alla nukkuu syvää unta, 
ympärillä avautuu sateenkaaren valtakunta.
Sydän pieni sammui kesken leikin,minne lienee enkelin siipi veikin. Siellä ei varmaan kylmyys ja pelko paina, elämä oli vain lyhyt, lyhyt laina.
Kerran on kuoltava parhaidenkin, ystävän syliin tai kesken lenkin. Yhdessä touhuttiin niitä ja näitä, pelättiin teltassa ukkossäitä.
Ikävuosia jo kertyi molemmille, me ei piitattu siitä vaan naurettiin sille. Vuodet yhteiset taakse nyt jäädä saa
kun kutsuu mua luokseen toinen maa.Tuttuun pihaan sä päätit elonretken. Toivon - olisit vielä viipynyt hetken."
Kaipaan sua aina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti