tiistai 17. heinäkuuta 2018

Katse kohti tulevaa

Niinhän tämä on nyt mennyt että on tullut koiria ilmoiteltua näyttelyyn ja kokeisiin.
Oma motivaatiokin on taas noususuunnassa, onneksi on tapahtunut hurjan paljon onnistumisia, on kohentanu ajatuksia hurjasti.

Ollaan vietetty kahden tärkeän karvavarpaan synttäreitä, ensin oli Dorka ja sitten Muikku, mihin se aikakin on mennyt kun vastahan ne tulivat ja ikää tuli Dorkalla 4 vuotta ja Muikulla 3 vuotta.

No siitähän se ajatus lähti, ajatus siitä että olisi ehkä aika käydä näyttäytymässäkin jonkun edessä! Ilmotin Dorkan ja Muikun Heinolan näyttelyyn, josko saataisiin vaikka kummallekkin H:t.


Ei se ole ainoa mitä ollaan ehditty ajattelemaan, viikko sitten kolahti suojelulisenssi postilaatikosta ja sitten se oli samantien katse kohti kokeita Dorkan kanssa. Dorkan kanssa ollaan vaan painittu taas jäljen kanssa, ei yhtään samasta asiasta kun ennen vaan nyt jälki on niin paljon vetävämpi että ei millään ajatellu edes ilmasevansa esineitä. Nyt sitten ollaan treenattu, on tuntunu että mikään ei auta, sitten sain puhelun meidän ex maalimieheltä Markukselta, antoi sellasia vinkkejä mitkä kuulosti tosi toimivilta ja tietysti päätin kokeilla! Treenattiin ensin vaan harjoitusjäljellä ilmaisuja ja sitten siirsin ne vasta itse jäljelle. Pam pam pam ja pam, tippui kaikille esineille, meinasin revetä liitoksista! Ihan huippua ♥☺ Juuri kun olin ihan täpinöissä jäljestä niin Dorka lähtikin seuraavana päivänä meidän maalimiehen kanssa leirille lainakoiraksi, viikkoa aijemmin Dorka oli myös harkkakoirana meidän maalimiehen kanssa seminaarissa. Dorka tulee kotiin lauantaina ja sitten ruvetaan taas jäljestämään ahkerasti, meillä on koe jo kiikarissa, tai no oikeastaan kaksi. Nyt vaan odotellaan että ilmottautumiset vielä aukeaa.

Eikä tässä vielä kaikki! Muikkukin on ilmotettu ensimmäiseen viestikokeeseen, treenejä on nyt paljon kiikareissa ja esineruutu on tosi hyvin hanskassa, tottiksessa tarvii vielä vähän toistoja hyppynoudossa ja eteenmenoakin pitäisi ehkä vielä toistella kaikelta varalta.

Nyt on siis ohjelmaa tiedossa ☺

Mitäs muuta?
Mind Breakers Argon "Toffo" palasi kotiin, hetken hän on tässä ja sitten ruvetaan etsimään hänelle sopivaa kotia itselleen.

Mind Breakers Argon "Toffo"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti