tiistai 26. helmikuuta 2013

Treeniä ja kodin vaihtoa

Noniin, tänään oltiinkin pitkästä aikaan tottistelemassa kerä Rukin, Frigin ja Renan.
Renan kanssa otettiin pientä treeniä, se kun on vasta palannut kunnolla saikultaan niin ei viitsi överiä vetää.
Renan kanssa tehtiin ihan perusasioita, seuramista joka oli kyllä todella rumaa, tai sitten en enään vaan arvosta Rukin jälkeen sellaista laiskempaa tekemistä ;) Perusasentoja ja persuksien liikkuttelemista, kyllä me siinnä edetään hyvin. Kaukokäskyt, se on Renan bravuuri ja nouto. Renan kanssa voi olla ihan tyytyväinen, neiti näpsäkän kanssa nosteltiin myös vähän viettiä, se oli Renan mielestä kivaa :D

Rukin kanssa otettiin taas eteenmenot, kerran niin että lelu näkyy, kerran että oli kinoksien takana, on se Ruki kyllä kehittynyt, todella upeasti osaa jo mennä eteen, kohta pikkuhiljaa vaikeutetaan taas ja lisätään maahanmenoa mukaan. Ruki kuumui todella paljon ja seuraaminen oli jalalle painavaa mutta tajuttoman hienoa!!!
Otettiin myös ruutuun lähettämistä, mihin mun ei selkeästikkään pitäisi vielä liittää käskyä mukaan. Jatketaan siis kosketusalustana harjoittelua sen kanssa. Täyskäännökset on super kunnossa nytten!
Nuuppis on kyllä super hieno treeni hauva <3

Frigin kanssa otettiinkin kolmeen kertaan paikkamakuu, oli se hieno poika, keskittyi ihan täysillä ja napitti ilman maan haisteluja :) Viimeisenä paikkamakuuna oli BHn paikkis, jota otettiin vaan 3min, treeniseuramme Anita otti samalla Gurun kanssa seuraamista, luoksaria ja sellaista samalla, hyvin pysyi vaikka olin ekaa kertaa selkä koiraan päin.
Seuraaminen alkaa pikkuhiljaa kuntoutua, paikka korjaantuu taaksepäin ja peräpää harjoitukset alkaa pikkuhiljaa sujumaan käännöksissä. Frigin kanssa otettiin myös eteenmenon alkeita, hyvin se poika ymmärtää :) Kapulan pito on selkeästi vähän ällöä mutta nyt täytyy vaan treenata kovin niin on poika joskus kisavalmis. Se on hieno ja innokas treenaaja <3

Sitten vähän ikävämpiin uutisiin, Frigi palautui nytten takaisin edellisen omistajan terveydellisistä syistä. Nyt on suuri pohtiminen että onko se fiksua jättää nyt kotiin pysyvästi vai viitsisinkö vielä kerran uudelleen sijoittaa sen.
Jos jätän pojan kotiin on Frigin mentävä hoitoon aina juoksujen ajaksi ja jos uudelleen sijoitan sen, se on aina mahdollisuus että se palautuu takaisin.
Ei se auta kun miettiä tarkkaan ja tehdä päätös kovasti pohtimalla.

Muutama kuva Frigistä loppuun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti