sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hyvästi AVO luokka

Kertoo Ruki!

Aamulla jännitti taas ihan toden teolla.. Mietin josko Rukin kanssa jättäisi kokeen välistä ja menisi mielummin Renan kanssa. Rukilla kumminkin loppui vasta juoksu ja vaikka pesin sen niin saattaahan se tuoksahtaa silti turhan hyvälle. Mietin että mitä jos on yli-innokas uros vieressä ja meiän paikkamakuu menis sen takia pilalle?
Otin Renan matkaan kisakirjoineen kaikkineen siltä varalta jos haluankin jättää kokeen välistä Rukin kanssa.

Päästiin koepaikalle ja Ruki toi mulle kiviä ja keppejä kun näki että olin jotenkin ahdistuneen olonen. Kävin juttelemassa ilmoittautumispisteellä ja päätin kuitenkin mennä Rukin kanssa kokeeseen.

Paikkamakuussa oli uros viressä, innokkaan näköinen työlinjainen bc. Hyvin makasi kuitenkin kaikki ja paikkamakuusta tuli 10.
Oltiin ensimmäisenä niin jäätiin jatkamaan suoraan paikkamakuun jälkeen.
Seuraaminen, meidän ikiaina toimiva liike meni ihan todella huonosti. Ruki jätätti pikkusen vaikka mukana pysyi kuitenkin kokoajan. Ei mennyt niin hyvin kun normaalisti ja sen kyllä huomasi pisteistäkin, seuraamisesta 7½. Sen jälkeen vilkaisin Anitaan joka heilautti päätään koska uhkailin ennen kehään menoa että keskeytän jos Ruki on huonolla mielentilalla. Jatkoin sitten..
Maahanmeno meni ihan hölmösti, käskin Rukin seuraamaan vissiin turhan epäselvästi ja Ruki jäi ihmettelemään paikalleen, tajusin vasta tuomarin ilmeestä että joku on pielessä, kutsuin Rukin seuraamaan ja tuli suht innokkaasti ja maahanmeno oli ihan ok, mutta alkusössöilyt verotti vähän pisteitä, pisteet siitä oli 8.
Luoksetulo!!! Päivän ylläri, tuli nopealla laukalla mutta pysähtyi muutaman askeleen viiveellä heti käskyn saatuaan :) Siitä saatiin 9.
Liikkeestä seisominen 9, en tiedä mikä siinnä oli vikana. Kokonaisuutena hyvin mennyt liike.
Meidän toinen valttiliike, nouto 10 :)
Kauko-ohjaus... Tehtiin ihan virheettömät kaket kehän ulkopuolella, nyt jouduin antamaan kaksoiskäskyt kummassakin siirtymässä istumiseen, pisteinä 6.
Estehypystä olisi tullut 10 jos ei olisi päättänyt käydä maate esteen toisella puolella, eli siitä 8.
Kokonaisvaikutelma oli 8.

En seurannut pisteytystä yhtään itse ja ajattelin että kakkostuloksella mennään, yllätyin kun palkintojen jaossa toisesta sijasta ja että ykköstulos tuli 168 pisteellä ja se oli viimeinen AVO1 ja koulari saatiin taskuun. Viimeinkin TK2 taskussa... 10 kerrta toden sanoo? Ollaan käyty yhteensä 10 AVO kokeessa.
Olin kokeen alussa pettynyt, mutta loppua kohden Ruki heräsi henkiin mikä oli ihan super juttu.

Nyt voidaan hyvästellä Rukin kanssa AVO ja kiivetä kohti VOI luokkaa.

2 kommenttia: