torstai 25. joulukuuta 2014

Kohti uutta vuotta!

Toivottavsti ensi vuonna olisi parempi vuosi, 2-3 uutta pentuakin olisi kiikareissa, katsotaan ketkä sitten pääsee Suomeen vai eikö mulle mahdollisesti synny yhdestäkään pentueesta yhtäkään pentua, se jää nähtäväksi.

Olen vähän suunnitellut Rukillekkin pentuja ja Remin tytölle "Bealle" (MB Artemis) ja uroksetkin alkaisi olemaan aika selviä. Voi olla että on myös mun viimeiset näyttelylinjan pentueet, haluan tietysti pitää sielläkin käyttöominaisuudet kohdillaan. Sekä Rukissa että Beassa on potkua ja ovat monipuolisia harrastuskavereita. Rukilla olisi tarkoitus kisata ens vuonna se mitä ehditään ja pennut olisi ajankohtaisia 2015 loppuvuodesta tai 2016 alkuvuodesta.
Bealla taas olisi sitten enmpi ajankohtainen 2016 keväällä.

Mitään varsinaisia tavoitteita ensi vuodelle ei ole, Rukin kanssa olisi tarkoitus treenata edes TOKOssa EVL1 tulos, mutta se että päästäänkö siihen ykköstuloksaeen on eriasia. Uutena liikkeenä ei oikeastaan tulisi kun ohjattu nouto, muita EVL liikkeitä osaakin jo hyvin. Jälki olisi myös tarkoitus mennä ihan korkkaamaan kisoihin. Pitää vielä tottiksessa hiota muutama liike kuntoon ennenkun mennään pk-kisoihin ja tietysti toistella maastoa niin paljon kun ehtii :)

Remin kanssa lähinnä tehdään jälkeä pellolle, olisihan se ihan siistiä käydä vetämässä BH ja FH1, katsotaan, ainakin se BH ensi vuonna.

Dorka kakaralle ei ole mitään tavotteita, mennään kehityksen mukaan... Varsinkin kun en ole enään ollut niin ahkera treenaaja.

Katsotaan mitä saadaan aikaseks, kaikista tuloksista ollaan oikein tyytyväisiä!

Tiimi Mind Breakers toivottaa kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti