torstai 23. huhtikuuta 2015

Vihdoinkin polku on löytynyt!

Eli niinkuin edellisistä teksteistä voi päätellä niin tämä ohjaaja on ollut vähän hukassa, vähän ristiriitaisissa tunnelmissa ja siihen päälle vielä niin eksyksissä.
Nyt on harrastusasiat kunnossa ja tiedän vihdoinkin mitä aijon tehdä, oikeasti! :)

Dorka tekee IPOa, kaikki maalimiehet jolla ollaan käyty on pitänyt tästä pojasta kovin ja päästään kuulemma helposti ainakin SM tasolle :p Mutta entä jos se ei meille riitä? ;)
Mennään kuitenkin askel kerrallaan ja katsotaan kuinka pitkälle päästään, tavoitteet on korkealla.


Kuvat © Tiina Järvinen

Me löydettiin maalimies ihan parhaimmasta päästä, todella sääli ettei hän asu kauaa enään Suomessa. Olen kuitenkin todella kiitollinen siitä miten paljon hän on auttanut jo, neuvonut niin puruissa kun jäljelläkin!
Toivottavasti löydettäisiin vähintään yhtä hyvä tyyppi treenaamaan meidän kanssa myös jatkossa.

Tässä Dorkan jälkivido mikä on otettu viikko sitten, eilinen jälki meni huomattavasti paremmin koska meillä oli hyvä opettaja matkassa :)

Vivan kanssa en suunnittele yhtään mitään vielä, tallustellaan ja ihmetellään yhdessä, hoidetaan tottis kuntoon ja katsotaan sitten miten jatketaan :)

Rem tekee vielä yhdet pennut kennel fast n' Strongille ja siirtyy sitten ihan vaan nauttimaan elämästään, tehdään jälkeä ja pyörähdetään muutamat kerrat näyttelyssä.

Rukin kanssa kohti TVAta, kun muistais ilmoitella ystävää kokeeseen niin voisi sujua paljonkin helpommin. Jälki jätetään kokonaan pois, tai omaksi iloksi tietysti mutta en halua rikkoa koiraa kun voisi muuten olla pitkä elämä edessä, hyppy ei pelaa eikä se ole edes enään Rukin mielestä mukavaakaan touhua. Ruki on siitä huolimatta ihan huippu kaveri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti