keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Jälkituskailua!

Juuri kun pääsin kehumaan Dorkan jälkeä se kääntyi ihan päälaelleen koko touhu. Ihan kun se ei olisi koskaan jäljestänytkään.. Musta tuntui ettei se edes tullut jäljestämään.
Nyt olen sitten tuskaillut tämän asian kanssa, jos ei kerta jälkeä ajeta niin ei myöskään hihoihin purra!
Se nosti itellä SUUREN halun (jo ihan Dorkaa ajatellen ;) ) tehdä paljon lisää jälkeä. Mulla on selvät suunnitelmat ja se on että vietti pitää nostaa jäljelle, rupesinpas kelailemaan kaikkia juttuja päässä mitä olen joskus kuullut ja mikä on toiminut milläkin koiralla.
Mä päätin että kun teen esineistä SEN jutun niin rupee jälkikin sujumaan, äkkiä siis opetin esineet ja nyt tehty vaan lyhyttä paljolla esineillä olevia jälkiä, en tiedä mikä tulee olemaan lopputulos mutta idea on hyvä ja tähän asti ollut ihan toimiva.
Myönnän, ensimmäiset jäljet meni kyllä niin penkin alle ettei mitään järkeä, siitä lähti kuitenkin nousuun ja nyt viimeisin jälki minkä tein niin meni todella tarkasti hyvällä moodilla jäljen ja ilmaisi  KAIKKI kolme esinettäkin sieltä vielä! Siihen fiilikseen oli hyvä lopettaa :)

Nyt kun poika on saanut hautoa tätä ajatusta niin huomenna käydään kattelemassa onko edistystä vieläkin enemmän havaittavissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti