keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Peiliin vilkaisu välillä ei olisi pahitteeksi kenellekkään

Mä olen ihmisenä kovin tulinen hetkessä, tempperamenttia löytyy ihan tilanteessa kuin tilanteessa joka vähänkin kiihdyttää, en kuitenkaan ole pitkävihainen enkä jaksa kauaa muistella niitä pahojakaan asioita jotka ovat monelle ihmiselle anteeksiantamattomia. Nyt nousi kuitenkin pintaan yksi päivä jo puolen vuoden takainen asia jonka olin itse jättänyt jo sinne menneisiin aikoihin. Kyllähän se vähän jäi askarruttamaan mutta en mä aijo sitä miettimään jäädä kun se oli ja meni jo, koirien kanssa sattuu ja tapahtuu ja koiramaailmassa meitä ihmisiä mahtuu niin moneen junaan että ei aina voikkaan ymmärtää kaikkea, miksi kuka on toiminut mitenkin jossain tilanteessa.. Vähän voisi miettiä ennenkuin tekee valintansa mutta niitä on turha jossitella.
Mä en mustamaalaa ihmisiä, ei kuulu tapoihin, jos olen kirjoittanut tai sanonut jotain kiukuspäissäni en silti luovuta julkisesti mitään henk kohtaisia tietoja. Riitatilanteisiin tarvitsee aina vähintään kaksi, yksin ei voi soppaa hämmentää. Kuitenkin jos joku on itseensä ottanut tai loukkaantunut sanomisitani niin minuun saa ottaa yhteyttä niin voidaan selvittää asiat niiden kuuluvien henkilöiden kesken, yhteystiedot löytyvät kotisivuiltani (-CLICK-).
Mutta se siitä ja muihin asioihin.

Meillä onkin jonkun aikaa sitten alkanut IPO reenit talvitauon jälkeen, Dorka on päässyt osallistumaan niihin vähän jotta saadaan Muikkuun vähän erilaista potkua kun saa kilpailla oman "isoveikan" kanssa samasta lelusta, treenit on tuottanut positiivista tulosta ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Jälkeä ei olla vieläkään tälle vuodelle aloitettu, eipä tässä sinäänsä mikään kiirus ole kun ei edes kauaa ole ollut edes mahdollista mennä pelloille. Tottis edistyy, kokoajan edetään.

Dorkan montsu treenitkin alkaa jo ens viikolla, on niitä odoteltukkin, kiva päästä taas treeneihin :) Nyt ollaan lähinnä tehty tottiksia ja keskitytty aika paljon hyppyyn, sekin sujuu kokoaika vähän paremmin, harjoittelu tekee mestarin, vai miten se meni? ☺
Dorkan kanssa ollaan menosssa myös TOKO-kokeeseen, ollaan me siihenkin kaiken muun ohella vähän treenailtu, josko sieltä tulisi sitten toinen ykkönen.

Ruki on tehny lähinnä edelleen niitä kakeja, tänään treenailtiin vähän hyppyäkin, metrisellä, ajatuksena olisi jos kuitenkin vielä päästäisiin jälki koe korkkaamaan neidin kanssa.

Rem on saanut juosta pallon perässä ja tehdä pieniä hauskuusjuttuja, niinkuin tassun anatminen on toisen bravuuri :D

Nyt nokka kohti uusia haasteita, paljon treeneiä ja uusia kokemuksia!
1 kommentti: