sunnuntai 22. toukokuuta 2016

I believe in Karma, what you give is what you get returned

Treenimotivaatio on ollut hiukkasen hukassa, jo jonkin aikaa. Sain kuitenkin eilisistä treeneistä uutta tulta pyttyyn. Käytiin Mintun (-click-) kanssa tekemään jälkeä, Ruki teki metsään ja Muikku pellolle. Ruki ei ole koko viimekesänä tehnyt yhtäkään jälkeä ja toissakesänä treenipäiväkirjan mukaan teki vain kolme metsäjälkeä. Jäljestys ollut aika vähissä siis Rukin osalta, sellasta se meno olikin eilen.. :D Ruki lähti janan ihan täysiä ja nappasi jäljen heti, multa irtos liina kädestä ja vauhti oli aika kova... lievästi sanottuna. Rukilla oli enemmän intoa kun ajatusta ja nappasi itsensä kolmen harhankin matkaan vaikka on ollut aina kovin varma omasta jäljestään. Löysi kuitenkin aina oman jälkensä taas ja nosti 5/6 keppiä, se oli ihan hyvin näin pitkän tauon jälkeen. Ihan tyytyväinen olen siihen :) En saa sitä lausetta pois päästä kun Minttu sanoi liinan irrotessa mun kädestä että "Tosi kiva kun se juoksee" ☺ Rauhoittui se onneksi loppua kohden ;)
Muikun jälki meni ihan ketuiks, silläkin oli enemmän intoa kun ajatusta, sille nyt muutenkin tuli ihan liian lyhyt jälki ja vasta vikoilla askelilla se rupesi paremmin keskittymään.
Noh, eihän siinnä, tästä on hyvä jatkaa.

Tottikset on olleet ihan yhtä laiskassa mutta ollaan mekin näköjään jotain saatu Muikun kanssa aikaseksi :)Ollaan me käyty uimassakin :)


On tähän pariin viikkoon mahtunut paljon raskaitakin asioita, mm että äiti oli sairaana ja mulla oli 10 koiraa hoidettavana kun veljen koira sekä Rukin tyttö oli myös laskuissa mukana. On väsyttänyt ja aika ollu vähän kartalla, siitä on nyt kuitenkin selvitty ja tästä nyt vaan palautellaan itsemme takasin sinne missä me ollaan ennenkin oltu.. :)

Ollaanhan me käyty puruissakin, lenkkeilty ja touhuttu, vaikka huomattavasti vähemmän kun aikaisemmin.

Loppuun kuvasaastetta :)


2 kommenttia:

  1. Muikku on tosi siistin näkönen tyyppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muikku on paljon enemmän mitä osasin edes toivoa, se on upea kokonaisuus ��

      Poista