keskiviikko 17. elokuuta 2016

I see things as they are, no flowery meadow for me.

Tuntui hetken että kaikki palat alkoi viimeinkin loksahdella paikalleen. Mä olen stressannut reilut puoli vuotta, olin lähestulkoon varma että pieni musta tyttöseni on luustoltaan sairas, pelkäsin että menetän rakkaan tyttöni liian varhain. Muikku on mulle koira joka tuntuu niin omalta ensimmäistä kertaa Renan (-click-) jälkeen, meillä klikkaa ja hyvin. Maanantaina tuskallinen odottelu sai päätöksen kun olin järjestänyt ryhmäkuvat Mevetiin, meinas melkein itku tulla kun Muikun kuvat pyörähti näytölle. Muikku on arvioltaan täysin terve, arvio oli A/B, 0/0, VA0, LTV0 ja epävirallisesti SP0!! Vuoden päästä käytän Muikun vielä hakemassa virallisen spondari lausunnon. Silmätkin peilattiin terveiksi.

Tänään kuitenkin tuli sellainen rysähdys, surulliset ajatukset valtasivat mielen, tuli sellainen olo kun olisi ollut väärin iloita Muikusta. Muikku on mulle äärimmäisen tärkeä ja olen mä iloinen silti, vaikka nyt mielessä painaa päälle toinenkin fiilis.
Ei muutenkaan ole kovin mukava olo.
Ajattelin että se olisi varmaan parempi hetki olla vaan omissa oloissaan, treenailla yksinään ja antaa asioiden olla. Käydä vaan omissa treeneissä heti kun vaan pääsee.
Mä tiedän että me pystytään siihen, minä ja mun dream team ♥
Ryhmäkuvissa oli myös kaksi viimeistä kasvattianikin B-pentueesta, MB Bark To The Moon jonka arvio oli A/A, 0/1 ja MB Bedtime Story A/A, 1/0 ja kummallakin likalla oli silmät terveet!

Onhan sitä muutenkin sattunut paljon edellisestä päivityksestä. Dorka täytti jo 2v kesäkuussa! Niin iso poika ♥

Sitten heinäkuun alussa Muikku täytti vuoden! Sekin on jo niin iso vaikka vastahan se Suomeen lensi ♥

Muikun kanssa samana päivänä, Rena, täytti 7 vuotta ♥

Eikä siinnä, meille syntyi pentuja 01.08 yhdistelmästä BH TK1 TK2 AGI1 Jet Black Fiji x BH TK1 TK2 Mustantuiskun Savannah. Pentuja syntyi 7, 2 poikaa ja 5 tyttöä, värijakauma on 1 tervu poika ja yksi groenendael poika, kaksi tervu tyttöä ja 3 groenendael tyttöä. Ruki ja Pennut voi hyvin :)

Ollaan me treenailtukkin, Muikku taitaa alottaa uuden lajinkin, agilityn. Tänään oltiin ekoissa treeneissä ja hyvinhän se sujui :) Katsotaan mitä jatkossa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti