perjantai 19. lokakuuta 2012

Jäljestystä ja tottista!

Mä oon tosi tyytyväinen että oon jaksanu talsia näin paljon jälkeä syksystä, se on hyvä kun ei tiedä kuinka pitkään sitä jälkeä voi ajaa ennenkun mahdollisesti tulee sitä ällöttävää lunta maahan...

Mutta keskiviikkona, ohjatut tottikset. Mä tahdoin vaan ottaa noudon pitoa ja palattiin paljon taaksepäin jotta saadaan kapulan pito kuntoon. Ruki ei pudota kapulaa mutta se ei vaivaudu pitämään siitä kiinni, se ns. roikottaa sitä alaleuassa. Nyt ollaan treenailtu sitä pitoharjoitusta sitten ihan vaan silloin tällöin.

Torstaina ajettiin mänttään jäljestämään, haettiin myös vähän esineitä.
Tälläkertaa en itse talsinu jälkeä, kaveri tallasi sen ja teki siitä todella pitkän, juuri sellaisen kun halusinkin ☺ Ruki ilmaisi kaikki kepit ilman ongelmia, se myös seilasi jäljellä jos yhtään päästi liinaa löystymään. Muuten ajoi todella hienosti, nyt täytyy janaakin harjoitella niin pääsis sitten ensi vuonna kisoihin!

Esineruutu meni kyllä ihan sukilleen, viimeinen yritys meni ihan nätisti mutta kehuin liian aikaisin ja niinhän se esine tippui matkalla ruutuun ja jouduin pyytämään sitä hakemaan sen uudestaan. Ruki toi hienosti sitten sen tippuneen esineen.

Tänään Rukilla on ollut oikein hyvä ansaittu vapaapäivä. Ollaan käyty juoksemassa metsässä ja muutenkin pidetty koko poppoon kanssa kivaa, Remin siskopuoli Peppikin on hoidossa sunnuntaihin asti ja on ollut matkassa mukana ☺

Sellaista tälläkertaa.
Remin puolisisko "Peppi"

4 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään näistä sun koirista ja sun kuvista! saisit joskus tulla kuvaamaan munki piskit! :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ☺
   Ei tule nyt mun kuvia hetkeen näkymään kun möin oman kameran pois.

   Poista
 2. Hei! Sulla on nykyään blogi. Mahtava juttu. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on ☺ Mä halusin tehdä omaksi iloksi että vaikkei ketään kiinnostaisi lukea niin on varmasti ite kiva lueskella niitä muutaman vuoden päästä.

   Poista