tiistai 16. lokakuuta 2012

Jäljestystä ja uusia tuttavuuksia

Eilen ja tänään on ollut mitä mainioimmat jälkipäivät!

Eilisestä aloittaen, mentiin tekemään jäljet muutaman kaverin kanssa.
Tein aika lyhyen (ehkä 200m) pitkän jäljen jossa oli 4 kulmaa ja kuusi keppiä sekä jälki oli harvakseltaan namitettu.
Jäljen ajaminen oli todella siistiä ja tarkkaa, kaikki paitsi yhden kulman Ruki teki erinomaisesti, 2 keppiä jäi kuitenkin ilmaisematta, ei haittaa se meni muuten todella hyvin.

Sen jälkeen koirat pääsi pitämään hauskaa nurtsille, mukana oli tosiaan yksi uusi tuttavuus nimeltään Eloisa Silhuetti "Noxy". Noxy oli sivusta seuraaja ettei jää isompien jalkoihin ;)

Nyt hieman kuvamateriaalia eilisestä.
Eloisa Silhuetti "Noxy", taustalla C Ya Soon! z Kovárny "Guru" ja omat Rem, Ruki & Rena
Sitten tulee se paras osio! Tänään mentiin taas jäljestämään.
Lähdin jälkeä tallaamaan, tuli 5 kulmaa ja 6 keppiä, tarkoituksena oli tehdä vain paljon suoraa ja 3 kulmaa. Nyt tuli eilistä pitempi jälki jossa oli hankalia kohtia jos jonkun verran, maasto ei ollut kovin hyvä ja kun jälki oli valmis ajattelin monta kertaa että ehkä olisi pitänyt namittaa tämäkin.. Annettiin jäljen vanheta tunnin verran jonka jälkeen lähettiin ajamaan niitä.
Mun iloksi Ruki ajoi jäljen ongelmitta, nysväsi yhdessä kulmassa vähän mutta muuten teki todella hyvän työn, kepeistä jäi tälläkin kertaa mutta vain yksi! Ruki ilmaisi hienosti 5 keppiä ☺
Tyytyväisin mielin lähdettiin jäljeltä!

Sen jälkeen otettiin vähän esineruutu harjoituksia, Ruki haki ensimmäisen esineen hyvin ja kun pyysin hakemaan toisen halusi se mielummin leikkiä kepillä ;) Noh, eikun alusta ja tehtävänä oli hakea tokalla kerralla 2 esinettä, nyt se ei edes vilkaissut keppejä, sen oikein huomasi miten Rukilla syttyi lamppu päässä ja selkeästi tiesi mitä oli tekemässä!

Maastojen jälkeen tehtiin muutama täykkäri ja eteenmeno harjoitus, ei moitittavaa Ruki teki hienoa työtä!
Pätevä laps mulla ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti