tiistai 5. helmikuuta 2013

Meillä on pentuja!!

Jottei menisi nyt kuitenkaan kaikki muut asiat ohi suun niin meillä on kennelyskä ohi, pirteätä ja tervettä porukkaa ja uusi koe ilmokin laitettu menemään :) Juoksutkin on lopuillaan niin pääsee taas menemään ja tekemään.
Rukin kanssa teinkin jo tänään toipumis ajan jälkeen pientä seuraamista, se teki ihan hullun hyvin :) Meidän täyskäännökset ja nouto on nyt kunnossa, luoksetulon stoppikin on hyvä. Nyt mennään ihan hyvin mielin Rukin kanssa kokeeseen puolentoista viikon päästä.

On ihanaa kun on päässyt taas tekemään pitempiä lenkkejä ja kyllä huomaa että koirat on ollu saikulla, niillä meinaan virtaa riittää :-)

Remillä on ultra 25.02, saas nähdä sitten onko tiine, toivottavasti :-)
Pahoinvointia sillä on hiukkasen ollut nyt ihan lähipäivinä, en tiedä johtuuko tiineydestä (jos on tiine) vai jostain muusta, miettii kuitenkin että astuttamisesta on vasta reilu viikko.

Mutta pentuasiaan, meillä on shetlanninlammaskoira pentuja, oma kasvattimme Frissu sai 4 tervettä ja hienoa soopeli vauvaa, ne ovat tosi aktiivisia ja nyt vain 3vrk ikäisiä. Ne saavat hyvin painoa ja Frissu on kyllä ihan super hyvä äiti ♥

Tässä on meidän ylpeät vanhemmat:
Lundecock's Happy Talk ♥ FridolfinaainutLoppuun vielä kuvia meidän eilisestä lenkistä :-)


Meidän ylpeä Fanny mummi ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti