lauantai 16. helmikuuta 2013

Olipa kerran pohjanoteeraus!!

Tänään oli kiukutuksen huipentuma, oltiin Rukin kanssa kokeessa ja todella surkein tuloksin AVO3 pistein 118/200p. Tämä on ihan ensimmäinen koe joka on jäänyt harmittamaan oikeasti, on meillä muitakin surkeita niinkuin esim. rotumestiksistä AVO0, se ei vaan yhtään ota niin pattiin kun tämänpäiväinen koe.
Ruki on aina tehnyt, välillä niin innokkaasti ettei ole suoraansanottuna pysynyt hallinnassa, karkasi noutoon ja muita sellaisia vähän hölmöjä virheitä.

Tänään en oikeasti tiedä mikä oli vikana... Seuraaminen toimi, se toimi samalla tavalla kun aina, ah, se seuraaminen oli hienoa!!! Jos en olisi mokannut seuraamisen loppua, tuomari sanoi että se olisi ollut täysi kymppi, nyt saatiin tyytyä 8, kaksoiskäsky paikkikseen lähdettyä, lopputulos siinnäkin 8, nouto.... öh, joku aivo pieru, se meinaan palautti kapulan 3m päähän jonka jälkeen uuden käskyn annettua se toi sen eteen ihan normisti, se vaan pudotti taas ylimääräisiä pisteitä.
Samapa tuo, koe oli ihan kamala ja jos olisin osannu ajatella niin mun olisi kannattanut koe keskeyttää seuraamisen jälkeen.

Näitä sattuu, meidän ihan ensimmäinen kerta hallissa koskaan oli nyt tällainen, täytyy varmaan käydä hallissa treenaamassa niin voisi nuo kokeet hallissakin sujua vähän paremmi.
Noh, näitä sattuu, eikä muuta kun treenaamaan lisää ja uusi yritys, oli se sitten ulkona tai sisällä.

Tuomarin todella asiallinen kommentti kaiken päätteeksi: "Ei se koira voi tietää mitä sä siltä haluat, jos se ei vaan osaa."

Noh, palataan ajassa vähän taaksepäin, viime tiistaina Frigi tuli vihdoin ja viimein tänne asti hoitoon Oltiin treenaamassa torstaina Frigin ja Rukin kanssa ja kummatkin teki niin hienot treenit ettei ole tosikaan. Frigin kanssa keskityttiinn ihan vaan seuraamisen opetteluun joka hajoilee ja seilaa miten sattuu, tehtiin myös vähän vietti harjoituksia ja kyllä siitä pojasta potkua löytyy!!!
Nyt jatketaan treenaamista ihan urakalla myös Frigin kanssa, että saisi poitsulle varmat liikkeet kasaan :)

Loppuun vähän kuvia meidän perjantaisesta lenkistä :)


4 kommenttia:

 1. Pöh, harmi että kokeet meni noin :/ ..ja olipas joo tosi asiallinen kommentti tuomarilta, kannustavaa! Kuka siellä olikaan tuomarina? Meillä on vielä niiiin paljon tekemistä ja mukamas yritettäis päästä maaliskuun kokeisiin.

  VastaaPoista
 2. Meillä oli tuomarina Harri Laisi, me pidetään kuitenkin pää pystyssä ja jatketaan eteenpäin. Muutama halli treeni tiedossa, ei jää sitten tuo koe ensimmäiseksi ja viimeiseksi halli käynniksi ;D

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä, niin se pitääkin :) Oon kuullut että sillä Harrin vaimolla on tapana välil heitellä jotain tosi asiallisuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä en oo koskaan kuullu, se on ihan kauheen kiva ;)
   Harrilla tais vaan olla huono päivä tmv.

   Poista