maanantai 25. toukokuuta 2015

Käytiin me kokeessakin...

Sunnuntaina hakemassa VOI0 :)
Ruki oli ihan tosi kivalla mielentilalla ☺ Mentiin vähän herra haltuun menetelmällä kokeeseen koska Rukilla oli ollut kuukauden treenitauko ja kerrattiin muutama liike lauantaina :)

Koe oli meille uusi ja ihmeellinen, liikkeet oltiin jaettu kolmeen osaan, ensimmäisessä oli hyppynouto, ruutu, tunnarit ja kaukokäskyt, tokalla kierroksella oli metallinouto, liikkeestä istuminen, luoksetulo ja seuraaminen, vikaksi jäi sitten ryhmäliike, eli paikkamakuu.
Tuomarina meillä oli Pirkko Bellaoui

Mutta laitan pisteet samassa järjestyksessä kun kaavakkeessakin, vähän myös liikekuvauksia.

Pikalla makaaminen: 9
Tuomarin kommentti piste vähennyksestä oli se että Ruki asennti kyynärpäät leveästi jotta voisi katsella ympärille. Omaan korvaan ei kuulosta yhtään Rukilta että se sen takia levittäytyisi, mutta voihan se olla mahdollista että katsoi vieruskaveria joka oli malinoissi :)

Seuraaminen taluttimetta: 8,5
Tuomari kertoi seuraamisen olevan liian tiivistä ja kehotti opettamaan seuraamisen 5cm päähän jalastani. Ensimmäinen kerta ikinä kun mulle on sanottu kokeessa että seuraaminen on liian tiivistä :)

Istuminen seuraamisen yhteydessä: 8
Istuminen oli kuulemma hidas.

Luoksetulo: 8
Mun mielestä meni hyvin! Pysähdys oli mun mielestä napakka ja maahanmeno alkoi samalla sekunnilla käskyn alkaessa, tuli tosi hienosti eteen ja siirtyi siisti ILMAN LOIKKAA sivulle :)
Tuomarin mielestä pysähdys olisi saanut olla vieläkin napakampi ja maahanmeno nopeampi, muuten ei ollut moitittavaa.

Ruutu: 0
Katsoin vielä että Ruki näki ruudun, en sitten tiedä onko ruutu liikkeenä vähän unohtunut tauon jälkeen vai eikö se vaan erottanut kunnolla keltaisia tötsiä ja valkoista nauhaa suht vaalealta hiekalta, se ei ensin lähtenyt mun vierestä, annoin toisen käskyn ja se lähti kolmen metrin päähän ja kääntyi... sanoin vielä kerran ja se meinas juosta kehänauhojen ulkopuolelle... se ei käynyt ja kutsuin koiran takaisin. Tuomari antoi luvan tehdä ruudun vielä kertaalleen, menin muutaman metrin eteenpäin ja sitten Ruki bongas ruudun ja meni suoraan sinne minne pitikin, harmi vaan ettei se enään mitään auttanut vaikka sijoittui hienosti keskelle ja teki vielä nopean maahanmenon.

Hyppynouto: 9
Tästä ei saatu kommenttia, mutta uskoisin yhden pisteen tippuneen siitä että palautus oli vähän huono ja Ruki törmäsi tuodessa sitä kapulaa mulle.

Metallinouto: 8
Rukin huonoin nouto pitkään aikaan.... Tästäkään ei saatu kommenttia. Laukkasi metallille, otti mukaansa mutta RAVASI takasinpäin.

Tunnistusnouto: 0
Kyllä se ihan oikean toi, sillä vaan oli vähän liian korkea mieli ja se koski ensin väärään suulla ja sen lisäksi se sohi kaikki kapulat tassuilla pitkin.

Kaket: 5
Hyviä vaihtoja teki, harmi vaan että päätti jättää tokan seisomisen tekemättä kokonaan.

Kokonaisvaikutelma: 9
Tuomari kommentoi että hyvä tempperamenttinen koira ja kivaa tekemistä sekä yhteistyö sujuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti